Waar wil je Pizza bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Pizza bestellen: échte klassieker voor thuis | Takeaway.com

Weinig gerechten zijn zo heerlijk als een echte pizza! De bodem van deeg, de smeuïge tomatensaus als beleg en de oneindige mogelijkheden qua afwerking, van verschillende soorten kaas tot groenten, vlees en vis. Van Napolitaanse pizza’s met hun unieke, verfijnde smaak tot de heerlijk smeuïge Amerikaanse pizza’s, de mogelijkheden zijn oneindig. Vervolgens wordt het geheel in een traditionele oven gebakken.

Wat Italiaanse pizza's zo uniek maakt, is dat ze op ontelbaar veel manieren belegd kunnen worden. Dat maakt ze dan ook populair over de hele wereld. Welk restaurant je ook bezoekt, pizza's behoren haast altijd tot de basisgerechten. Dat is dan ook de reden waarom Takeaway.com een breed gamma aan heerlijke pizza's aanbiedt. Woon je in Antwerpen, Brussel of Leuven? Online pizza bestellen is de oplossing als je heerlijk wil genieten!

Pizza's bestellen: de vele mogelijkheden via Takeaway.com

Een duidelijk overzicht op de vele pizza's is handig als je de beste keuze wilt kunnen maken. Eerst kan een duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen Italiaanse pizza's en Amerikaanse pizza's, die toch wel verschillen en wat meer informatie verdienen.

De klassieke pizza's beschikken over een krokante, dunne bodem. De Amerikaanse pizza's zijn eveneens populair, maar deze hebben een dikkere bodem en worden doorgaans met meer ingrediënten belegd. Wil je de verfijnde, elegante smaak van een echte pizza ervaren? Dan is een Italiaanse pizza bestellen iets voor jou. Houd je meer van een pizza die heerlijk smeuïg is, dan kunnen de Amerikaanse varianten je bekoren!

Een pizza bestellen via Takeaway.com

Bestellen via Takeaway.com biedt als grote voordeel dat eten bestellen gewoon vanuit je luie stoel kan, wat je voorkeur ook mag zijn. Om dit te doen, geef je simpelweg je adres op. Je krijgt dan meteen een duidelijk overzicht van de pizzeria's die in jouw nabijheid beschikbaar zijn. Om het nog gemakkelijker te maken, kan je bij Takeaway.com kiezen tussen verscheidene betaalmethodes: PayPal, Bancontact Mister Cash, creditcard, gewoon met cash aan de deur als de bestelling wordt geleverd, en zelfs met Bitcoin!

Van Napolitaanse varianten tot pizza bestellen uit Lazio of pizza-achtige gerechten als Flammkuchen oftewel tarte flambée, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig. Een overzicht van populaire opties is hier wel op zijn plaats:

  • Pizza Margherita, met tomaat, mozzarella, verse basilicum, zout en olijfolie
  • Pizza Calzone met salami, ham, mozzarella, ricotta, Parmezaan/ pecorino
  • Pizza Hawaï (met kaas, tomaten, ham, ananas)
  • Pizza Pepperoni met deeg, olijfolie, basilicum, ui, pepperoni, mozzarella kaas en knoflook
  • Pizza Quattro Formaggi (mozzarella, gorgonzola, Emmentaler kaas, Parmezaanse kaas, tomaat, ui en olijfolie)

Via Takeaway.com kan je nog veel meer soorten pizza bestellen, maar het bovenstaande overzicht geeft je toch al een duidelijk beeld van de meest populaire pizza's. Bestel je favoriet uit een van de vele restaurants in België en je krijgt een heerlijke pizza thuisgeleverd!