Waar wil je Nagerechten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Online heerlijk ijs en desserts bestellen | Takeaway.com

Niets is gezelliger dan met het gezin, je vrienden of je partner samenzitten en genieten van een lekkere maaltijd, of dat nu pizza, pita, Grieks of iets anders is. Ook een lekker dessertje gaat er altijd wel in, en bij Takeaway heb je op dat vlak dan ook veel mogelijkheden. Wil je lekkere, zoete toetjes bestellen als afsluiter van je maaltijd, 's avonds na een lange werkdag of tijdens het weekend? Takeaway kan ijs bezorgen en andere desserts leveren om je eens lekker te verwennen, zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft!

Een goede reden om voor desserts van bij Takeaway te kiezen? Je hebt toegang tot talloze restaurants, ijssalons en andere zaken om het perfecte dessert te vinden als afsluiter van je maaltijd. Wil je graag van een traditioneel ijsje genieten, zoals chocolade of pistache? Of heb je het meer voor een lichtere sorbet, een fruitsalade of appeltaart? Wat je voorkeur ook mag zijn, bij de vele zaken die bij Takeaway zijn aangesloten vind je hoe dan ook iets van je gading!

Laat je snel bedienen met een heerlijk dessert van bij Takeaway.com!

Bij Takeaway kun je daarbij ook rekenen op een snelle, veilige en vlotte levering van je bestelling. Desserts bestellen is vaak iets waar je op het laatste moment op komt en dan wil je geen uren hoeven wachten om van je ijs te smullen. Het bestelproces bij Takeaway is eenvoudig en doeltreffend: eerst geef je je adres op, waarna je een overzicht krijgt op de beschikbare ijssalons en andere zaken bij jou in de buurt die desserts aanbieden.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, selecteer je uit het menu je favoriete desserts en ga je door naar de betaalpagina. Daar kun je kiezen om online te betalen (onder meer via PayPal, MisterCash, creditcard), of cash aan de deur. Rond het betaalproces af en wacht dan tot Takeaway je dessert(s) bij jou aan huis bezorgt!

Altijd en overal ijs bestellen, bij Takeaway.com

Nog een laatste voordeel van online ijs en desserts bestellen bij Takeaway? Waar je ook bent, je kunt genieten van een heerlijk dessert, zoals een ijsje, wafel of iets anders! Takeaway geeft je de mogelijkheid om je ijs of andere dessert bij jou thuis in Leuven te laten leveren (wat bijvoorbeeld tijdens het weekend of een andere vrije dag erg handig is) maar het is ook mogelijk om gewoon 's middags na je middagmaal op het werk in Brussel van een heerlijk toetje te genieten.

IJs en desserts bestellen in Antwerpen, West-Vlaanderen of eender waar was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de online service van Takeaway.com. Ontdek de vele mogelijkheden en geniet van een heerlijk dessert!