Waar wil je Patat bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Friet bestellen: makkelijk, snel en lekker! | Takeaway.com

Een heerlijk pak frieten: het is een van de lekkerste dingen die je kan eten op een koude winteravond of eender welk ander moment. Friet bestellen bij Takeaway.com maakt het nog aangenamer en wel omdat je je frieten eenvoudig online kan bestellen bij je favoriete frituur in de buurt. Waarom zou je uit je huis moeten komen om van een heerlijke pakje frieten te genieten?

Frieten worden over de hele wereld gegeten, maar er bestaat wel een groot misverstand over. Zo denkt men vaak dat de echte frieten uit Frankrijk afkomstig zijn, hoewel Belgen maar al te goed weten dat dat niet waar is! Patates frites klinkt dan wel Frans, origineel zijn frietjes helemaal Belgisch. Wil je vanavond van die heerlijke, originele smaak genieten? Dan is friet bestellen in Antwerpen, Brussel of West-Vlaanderen bij Takeaway.com zeker en vast een goed idee!

Eenvoudig friet bestellen, helemaal online

Hoewel het frietkot natuurlijk zijn charme heeft, is het altijd leuk om die frietjes gewoon bij jou thuis te laten leveren. Takeaway.com maakt het mogelijk! Niet alleen is het bestelproces eenvoudig en snel, ook kan je rekenen op een uitgebreid aanbod aan aangesloten winkels, zodat je ongetwijfeld het beste frietkraam aan huis kan vinden.

Frieten zijn een echt typisch Belgisch gerecht en als jij er ook zo van kan genieten, dan is het zeker de moeite waard om de service van Takeaway.com uit te proberen. Geef gewoon je postcode in, zoek de frituur in de buurt waar je frietjes kan bestellen en voor je het weet geniet je van heerlijk, warm eten aan huis!

Heerlijke snacks bestellen bij Takeaway.com

Hoe heerlijk frieten ook mogen zijn, het wordt nog veel beter als je er de juiste snacks en saus bij neemt. Wil je een klein pakje frieten, aangevuld met andere dingen zoals een frikandel of groenteballetjes? Alles kan bij Takeaway.com. Ook sausjes zijn er meer dan genoeg: mayonaise, ketchup, zoetzure saus en nog veel meer. Het resultaat is een verwarmend pakje frieten dat overloopt van de smaak, heel eenvoudig bij jou huis geleverd!

De voordelen van Takeaway.com

Waarom zou je nu op Takeaway.com moeten vertrouwen als je frieten wil bestellen? We zetten enkele voordelen van de online besteldienst voor je op een rij:

  1. Een online betaalproces waarbij je met creditcard, Paypal, Bitcoin, Bancontact of cash kan betalen.
  2. Een snelle levering. Heb je grote honger? Geen paniek. Takeaway.com levert je bestelling al binnen de 45 tot 60 minuten!
  3. Frietjes voor iedereen. Ook levert Takeaway.com frieten over heel België, aan elk adres!
  4. Veel aangesloten bezorgrestaurants. Tenslotte zijn talloze restaurants bij Takeaway.com aangesloten!

Meer dan genoeg redenen dus om friet te bestellen bij Takeaway.com. Vul snel je postcode in en zoek je favoriete frietkraam!