Eten bestellen in Antwerpen

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Heerlijk eten bestellen in Antwerpen? Bestel via Pizza.be!

Stel: je wilt genieten van een restaurantmaaltijd, maar je hebt geen zin om naar een restaurant te gaan. Wat doe je dan? Juist! Online eten bestellen in Antwerpen via Pizza.be. Waarom?

Diversiteit in keukens tijdens het eten bestellen in Antwerpen

Door de grote verscheidenheid aan restaurants heb je in Antwerpen altijd veel keuze uit gerechten die je kunt bestellen. Waar je ook zin in hebt, het is allemaal mogelijk! Heb je zin om met stokjes te eten? Kies dan voor Chinees eten of sushi. Wil je liever met je handen eten? Ga dan voor pizza of patat - daar mag je gewoon je vingers bij aflikken. Maar je kunt ook kiezen voor Grieks, Frans of Marokkaans eten bijvoorbeeld. Via onze website kun je namelijk gelijk zien welke restaurants op jouw adres eten leveren.

Zoveel keukens, zoveel gerechten

Ja, het is makkelijk om online eten te bestellen in Antwerpen! Kijk maar eens verder op onze website. Daar vind je niet alleen alle menu's, maar ook alle beoordelingen van andere klanten per restaurant. Dat is handig voor als je nog niet weet bij welk restaurant je je maaltijd wilt bestellen. Je kunt filteren op beoordelingen, afstand naar je huis, bezorgkosten of gemiddelde productprijs. Uiteraard staat onze klantenservice tot je beschikking wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de website. Wat je ook bestelt, je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en sms.

Online eten bestellen in Antwerpen via Pizza.be

Antwerpen heeft een lange en rijke geschiedenis. In de Middeleeuwen was het nog een betrekkelijk kleine stad, maar in de 15e en 16e eeuw groeide Antwerpen uit tot een van de belangrijkste handelssteden in Europa. Met de toenemende welvaart onderging de stad ook een ongekende culturele bloei. Deze rijke geschiedenis is nog steeds terug te vinden in de straatjes en op de pleinen van de stad: de Grote Markt is daar een voorbeeld van. Behalve de oude gildehuizen, vind je er op en rondom ook een verscheidenheid aan cafés, bistro’s en restaurants. Dankzij de haven zijn visgerechten ook zeer populair in Antwerpen. Deze kun je ook bestellen bij verschillende restaurants in de stad.

Als je thuis ook wilt genieten van de heerlijke gerechten die Antwerpen rijk is, kun je eenvoudig en snel via Pizza.be eten bestellen. Wat je ook bestelt, binnen een uur staat het bij jou op tafel!

Je kunt ook vanuit andere steden in België online eten bestellen, want Pizza.be zit in het hele land:

Eten bestellen Brussel
Eten bestellen Gent
Eten bestellen Leuven
Pizza bestellen
Sushi bestellen
Chinees bestellen

Eet smakelijk! Zoek je inspiratie voor het avondeten?

Wil je Takeaway Brand Ambassador worden? Lees meer over onze nieuwste vacatures voor koeriers in Antwerpen