Waar wil je Broodjes bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Online broodjes bestellen | Takeaway.com

Heb je zin in een eenvoudige maar volwaardige maaltijd, 's middags als lunch of 's avonds als licht avondmaal? Heb je deze week al Chinees aan huis besteld en heb je eens zin in iets anders? Dan zijn broodjes van bij een van de vele broodjeszaken of bakkers via Takeaway perfect! Je kunt talloze broodjeszaken vinden die heerlijke broodjes aanbieden voor thuis, evenementen of zelfs grote feestjes. Wat je voorkeur ook is, bij Takeaway vind je hoe dan ook wat je zoekt.

Geniet van de beste broodjes, dankzij Takeaway

Online broodjes bestellen heeft als groot voordeel dat je een breed aanbod aan keuzes hebt. Van gezoende lange broodjes met veel groenten en een heerlijk sausjes tot broodjes met kip of zelfs bolletjes met maanzaad en zachte pistolets, alles kan. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe je broodjes worden belegd, zodat je er nog meer van kunt genieten en je wat afwisseling hebt met Chinees thuisbezorgd of fastfood. Daarbij kun je al voor slechts twee personen online eten bestellen in onder meer Oostende, Leuven en Brussel. Hebben jij en je collega zin in iets lekkers tijdens de middagpauze, of wil je een gemakkelijk ontbijt aan huis? Misschien wil je juist voor een grote groep broodjes bestellen, bijvoorbeeld voor een evenement of bedrijfsfeestje? Bij Takeaway kan het allemaal!

Bestel snel en eenvoudig je favoriete broodjes

Takeaway is niet enkel de moeite waard vanwege de vele mogelijkheden en uitgebreide menukaarten. Ook is het bestelproces erg doeltreffend, gemakkelijk en veilig. Nadat je je adres of de plaats van aflevering hebt opgegeven, krijg je meteen te zien welke broodjeszaken of bakkers bij jou in de buurt hun broodjes aanbieden. Op die manier kies je zelf waar je broodjes vandaan komen. Een overzicht van de beschikbare gerechten om te bestellen geeft je daarbij de mogelijkheid om precies de broodjes te kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Heb je je keuze gemaakt? Kies dan vervolgens een betaalmethode (zoals creditcard of PayPal) en voor je het weet worden je broodjes geleverd. Het is overigens ook mogelijk om je broodjes voor een ander moment op de dag te bestellen. En heb je geen creditcard bij de hand? Kies er dan gewoon voor om contant aan de deur te betalen. Gemakkelijker kan het niet!

Extra mogelijkheden bij Takeaway

Veel broodjeszaken en bakkers bieden ten slotte naast broodjes ook andere gerechten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse kroketjes of een andere kleine snack? Het zijn slechts enkele voorbeelden van gerechten die je in het aanbod vindt. Hoewel afhaal Chinees of frietjes natuurlijk heerlijk zijn, zijn broodjes soms alles wat je nodig hebt om van een heerlijke maaltijd te genieten!