Waar wil je Lunch / ontbijt bestellen?
Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Jouw ontbijt en lunch online bestellen | Takeaway.com

We weten allemaal dat 's morgens ontbijten en 's middags een gezonde maaltijd eten erg belangrijk is. Maar als je het druk hebt, is dat niet zo vanzelfsprekend! Heb je echt geen zin om 's morgens een ontbijt samen te stellen of je lunch al klaar te maken en mee te nemen naar het werk? Geen probleem. Je kunt gewoon je ontbijt en lunch bestellen bij Takeaway!

Ontbijt en lunch aan huis laten bezorgen: het kan bij Takeaway!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Natuurlijk kun je een gezellig ontbijt met de familie tijdens het weekend nog aangenamer maken door gewoon online je eten te bestellen: van belegde broodjes tot sandwiches en nog vele andere gerechten, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Ook als je tijdens de week weinig tijd hebt om 's morgens een degelijk ontbijt te maken, kun je vertrouwen op de uitstekende service van Takeaway. Je bent dan altijd zeker dat je ontbijt of lunch op tijd wordt geleverd, of je nu gezond eten wilt bestellen of als lunch liever pizza eet! Heb je liever een lichte lunch, bijvoorbeeld een salade met kip? Of wil je toch maar een Italiaanse pizza of wok bestellen als middagmaal? Wat je voorkeur ook is, bij Takeaway kun je het online bestellen. Ook burgers, pasta's en halal eten behoren tot de opties!

Ontbijt en lunch bestellen: gemakkelijk, overzichtelijk en snel!

Misschien denk je nu dat je ontbijt en lunch online bestellen ingewikkeld is, maar het tegendeel is waar! Bij Takeaway geef je namelijk gewoon je volledige adres op (dat kan je thuisadres zijn, maar evengoed het adres van je kantoor) en je ziet meteen welke restaurants, bakkers en andere zaken een ontbijt of lunch aanbieden. Maak je keuze en ga door naar de betaalpagina, waar je kunt kiezen tussen verscheidene betaalmethodes: creditcard, PayPal, cash en nog een groot aantal andere mogelijkheden. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Bestel dan gewoon 's morgens al je middagmaal! Hierdoor hoef je slechts één keer te bestellen en vergeet je niet om op tijd je lunch aan te kopen. Ook ideaal als je 's middags bijvoorbeeld echt geen tijd hebt om eten te kopen!

Je ontbijt en lunch thuisbezorgd in heel België!

Een ander voordeel van Takeaway? Je kunt je favoriete ontbijt of lunch bestellen, eender waar in België. Van Vlaamse steden als Gent en Oostende tot Brussel, Leuven en Limburg, de service is overal beschikbaar en ontbijt en lunch bestellen is dan ook voor iedereen mogelijk. Kortom, Takeaway is dé service om beroep op te doen als je van een heerlijk ontbijt of middagmaal wilt genieten zonder zelf in de keuken te moeten staan!