Waar wil je Lunch / ontbijt bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Ontbijt aan huis of lunch op werk bestellen

Lunch / ontbijt bestellen in België doe je gemakkelijk en snel via Pizza.be. Dit kan via de website maar ook met onze Pizza.be-app die gratis beschikbaar is voor Android, iOS en Windows telefoons. Daarnaast werkt onze mobiele website ook prima waardoor je nooit zonder eten zit. Ben je bijvoorbeeld op werk en je lunch thuis vergeten? Geen probleem want je kan gemakkelijk online eten bestellen via ons. Hetzelfde geldt voor het bestellen van ontbijt en avondeten natuurlijk.

Ontbijt aan huis

Wil je ontbijt aan huis bestellen via ons dan kan dit bij verschillende restaurants door heel België, het maakt daarom niet uit of je in Brussel, Gent of Antwerpen woont. Niet elk restaurant levert onbijt aan huis maar het overgrote deel is hiervoor wel beschikbaar. Denk aan heerlijke broodjes of crossaintjes met kaas of jam. Enkele plekken waar je ontbijt kan bestellen zijn bijvoorbeeld op de camping, tijdens een weekendje weg of de dag na het stappen wanneer er geen eten meer in huis is. Via Pizza.be is ontbijt aan huis bestellen nog nooit zo makkelijk geweest! Navigeer hieronder snel naar de stad waar je ontbijt aan huis wilt bestellen, natuurlijk kan je bovenin ook gewoon de postcode invullen om exact te zien welke restaurants beschikbaar zijn voor de levering van eten aan huis.

Ontbijt Antwerpen
Ontbijt Gent
Ontbijt Brugge

Lunch Antwerpen bestellen

Wil je lunch in Antwerpen bestellen dan kan dit bij verschillende restaurants of lunchrooms via onze service. Kies je postcode en de restaurants waar lunch bestellen mogelijk is worden gelijk zichtbaar samen met hun menu. Naast een lunch in Antwerpen is het ook mogelijk om in andere Belgische steden te bestellen denk hierbij bijvoorbeeld aan Gent, Leuven, Brussel, Brugge en nog veel meer. Wat je ook kan doen is via de links hieronder navigeren naar je woonplaats om een lunchrestaurant te vinden.

Lunch Antwerpen
Lunch Gent
Lunch Brugge
Lunch Leuven

Ontbijt aan huis of lunch op werk kan gemakkelijk besteld worden via Pizza.be!