Hoe laat ik een beoordeling achter?

Hoe laat ik een beoordeling achter?

Restaurants
De enige manier om een beoordeling achter te laten, is door eerst een bestelling te plaatsen via Takeaway.com. Nadat je bij een restaurant hebt besteld, kun je het eten en de bezorging beoordelen op ons platform. De makkelijkste manier om dat te doen is door je e-mail te controleren nadat je je bestelling hebt ontvangen. Wij sturen je namelijk een bericht met een link om de bestelling te beoordelen. Als je een Takeaway.com account hebt, kun je een restaurant waar je besteld hebt beoordelen in de "Bestellingen" sectie van je account op onze website. Bij het plaatsen van je beoordeling, kun je ervoor kiezen om anoniem te blijven. Je kunt alleen een beoordeling plaatsen bij een restaurant, wanneer je hier een bestelling hebt geplaatst via Takeaway.com. Na de bestelling heb je twee weken de tijd om een beoordeling achter te laten. Dit proces geeft ons de zekerheid dat alle beoordelingen afkomstig zijn van klanten die hebben besteld via Takeaway.com.

Het achterlaten van een beoordeling helpt andere mensen bij het vinden van een geschikt restaurant. Door het plaatsen van een beoordeling heb je tevens de mogelijkheid om het restaurant te vertellen wat ze goed doen en hoe ze zouden kunnen verbeteren. Wanneer de beoordeling is verstuurd, kun je jouw beoordeling niet meer wijzigen. Takeaway.com vraagt daarom dat alle restaurant beoordelingen gebaseerd zijn op echte ervaringen, en dat ze informatief, behulpzaam en respectvol zijn. Als je een beoordeling wil verwijderen nadat deze is gepubliceerd, dan kan dit door een mail te sturen naar onze klantenservice met hetzelfde e-mailadres dat is gebruikt bij de bestelling.

Elke beoordeling wordt gepubliceerd. Wij zullen alleen een beoordeling verbergen als deze niet voldoet aan onze gedragscode. Neem een kijkje op onze "Beheert Takeaway.com beoordelingen?" FAQ voor info.


Takeaway.com
Als je Takeaway.com zelf wil beoordelen, verwijzen we je graag naar Trustpilot.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Beheert Takeaway.com beoordelingen?
Klanten hebben tot twee weken na de besteldatum de mogelijkheid om een beoordeling te plaatsen. Hierna vervalt de uitnodiging. Elke beoordeling zal worden gepubliceerd. Eenmaal gep...
Hoe werken sterrenbeoordelingen?
Wij presenteren de gemiddelde beoordeling van een restaurant op twee plaatsen: onder hun naam in de restaurantlijst en op de menupagina van het restaurant, weergegeven door sterren...
Niet kunnen vinden wat je zocht?