Hoe gaat Takeaway.com om met allergenen en toevoegingen?

Hoe gaat Takeaway.com om met allergenen en toevoegingen?

Het is belangrijk om te weten wat er in je eten zit. Daarom willen we graag informatie hebben over allergenen en additieven (A&A) voor alle producten die op ons platform worden aangeboden. Je kan de details die voor elke maaltijd beschikbaar zijn, vinden door over het ‘i’-symbool te bewegen.

De A&A-informatie ontbreekt of is onjuist.
Het verstrekken van nauwkeurige en volledige informatie is onze prioriteit. Als je producten ziet met verkeerde of ontbrekende ingrediënten, neem dan contact met ons op, dan nemen we contact op met het restaurant. Zodra we de juiste informatie hebben ontvangen, werken we het A&A-gedeelte zo snel mogelijk bij.

Ik had een allergische reactie van het eten dat ik had besteld bij Takeaway.com
Onze excuses voor de problemen en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en we nemen je situatie zeer serieus. Neem zo snel mogelijk contact met ons op met de volgende gegevens:
- Bestelnummer
- Besteldatum
- E-mailadres dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe verzekert Takeaway.com mij van kwaliteit?
Elk restaurant en elke winkel is verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun producten. Ben je niet tevreden met je bestelling, neem dan eerst contact op met het restaurant of de wi...
Hoe beoordeel ik mijn bestelling?
Restaurants en winkels Je kan alleen een beoordeling achterlaten als je eerst iets bestelt via Takeaway.com. Nadat je bij een restaurant of winkel hebt besteld, kan je hun product...
Niet kunnen vinden wat je zocht?