Waar wil je Grill/Pita bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Grill of pitta bestellen

Grill of pita bestellen in België kan gemakkelijk en snel via Pizza.be. Vul hierboven je postcode in en vind gelijk de beschikbare bezorgrestaurants in jouw postcodegebied. Bij ons kan je namelijk kiezen uit meer dan 1300 bezorgrestaurants in België, een groot deel hiervan levert pitta aan huis.

Pitta aan huis

Een pitta aan huis bestellen betekend een heerlijk grieks/israelisch broodje gevuld met vlees en groen. Het is een zacht broodje dat kort op de grill geweest is en een ronde vorm heeft die niet veel groter is dan je handpalm. Het pitta broodje wordt meestal gegeten met gyros of shoarma vlees erop. Daarbij is de pitta gevuld met komkommer, tomaat, sla en bijvoorbeeld knoflooksaus of sambal. De combinatie van gekruid vlees (gyros of shoarma), saus en sla geeft het pitta broodje een kenmerkende en frisse smaak. Naast de pitta is er tegenwoordig ook een Pitza te verkrijgen bij de meeste bezorgrestaurants. Een pitza is een mix tussen een Pizza en Pitta broodje, de pitta vervang namelijk de bodem van de pizza bij een pitza. Ben je op zoek naar een Pitza service dan kan je hiervoor ook bij ons terecht. Wat daarom niet langer met een pitta bestellen.

Grill en Pitta service

Verschillende restaurants in België bezorgen pitta aan huis. Zo staat Pita Gent bekend om heerlijke broodjes gyros of shoarma. Klik hieronder naar bijvoorbeeld andere plaatsen zoals Henegouwen, Namen en West-Vlaanderen om daar te bekijken welke restaurants pitta of grill thuisbezorgen. Kies vervolgens een restaurant waar je online eten wilt bestellen. Heb je al trek? Bestel dan nu bijvoorbeeld Grill, Pitta, Pitza of een broodje shoarma via Pizza.be!