Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Eten bestellen - Lekker vlot via Takeaway.com

Heb je een druk leven of gewoon geen zin om te koken? Dan is eten bestellen voor jou de oplossing! Steeds meer mensen maken gebruik van het internet om een maaltijd aan huis te laten bezorgen. Als je snel en makkelijk bij verschillende restaurants op het internet wilt bestellen, dan gebruik je Takeaway.com! Bijvoorbeeld bij de lokale pizzeria. Problemen die je vroeger bij het eten bestellen had zijn nu verleden tijd. Zo wist je vroeger niet wat er allemaal op het bestelmenu stond, de verkoper verstond je niet aan de telefoon, of je adres werd verkeerd geschreven, waardoor je helemaal geen eten ontving. Deze nadelen zijn er nu niet meer, want alle bestellingen worden nu digitaal verwerkt en alleen jij kan maaltijden toevoegen of verwijderen van de kassabon. Onze klanten kiezen voor de gemakkelijkste en snelste manier van eten bestellen. Het eten leveren aan huis wordt verzorgt door de restaurants zodat de maaltijd altijd warm & vers is wanneer deze vertrekt richting uw huis.

Het eten bestellen via Takeaway.com heeft meerdere voordelen

  • Waar je ook woont in welke stad dan ook het het maakt niet uit vanaf welk adres in België je eten online bestelt, wij zitten namelijk over het hele land verspreid. Eten bestellen was nog nooit zo makkelijk!
  • Je hoeft maar 1x jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Wanneer je een volgende keer weer online eten wilt bestellen, hoef je niet een tweede keer alles weer in te vullen want onze Takeaway.com-app en website onthouden deze gegevens.
  • Je ziet direct bij welke restaurants je eten kunt bestellen en wat voor soort maaltijden ze hier hebben.
  • Via onze gratis App voor iOS en Android gaat het eten bestellen nog veel sneller.
  • Je kunt eenvoudig online betalen, dus contant geld in huis hebben is niet meer nodig.
  • Alvast eten bestellen wanneer je nog onderweg bent zodat het eten gelijktijdig met jou thuis aankomt.
  • Ten slotte wordt jouw maaltijd altijd binnen 60 minuten geleverd. Je kan zelfs precies aangeven wanneer je de maaltijd wilt laten bezorgen.

Eten bestellen, niet alleen maar pizza’s

Je zou denken dat je bij ons alleen maar pizza’s kan bestellen, maar Takeaway.com geeft je de keuze uit meer dan 1300 restaurants in België waardoor je de keuze hebt uit Indiaas , Grieks, Chinees, Sushi, Mexicaans, Pitta en nog veel meer. Je kan dus jouw favoriete eten bestellen en makkelijk online of aan de deur betalen. Dat kost je een paar minuten, meer niet. Wil je graag weten hoe ver het bezorgrestaurant is, dan kan je online de bestelling via de “Food tracker” volgen. Wist je trouwens ook dat het mogelijk is om afhaal eten te bestellen?

Ook als je niet weet wat je vandaag wilt eten, is het juist handig om via Takeaway.com eten te bestellen, omdat je zo een idee krijgt van ons gehele aanbod bij de verschillende keukens van de restaurants. Want hou je van sushi, pitza, taarten of andere heerlijke gerechten? Wij hebben het allemaal. Vul maar jouw postcode hierboven in en bekijk wat de mogelijkheden bij jouw in de buurt zijn. Eet smakelijk alvast!

Probeer eens elders eten te bestellen

Eten bestellen in Brussel
Eten bestellen in Antwerpen
Eten bestellen in Gent
Eten bestellen in Leuven

Wil je meer inspiratie voor het bestellen van eten kijk dan op onze ispiratiepagina wat eten we vandaag? of op de volgende pagina's;