Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Creditcard, PayPal, Bancontact aan huis, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, Sodexo. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Creditcard PayPal Bancontact aan huis Apple Pay Google Pay Takeaway Pay Sodexo

Eten bestellen: lekkerder kan gewoon niet | Takeaway.com

Niets is zo leuk en gezellig als 's avonds na een lange werkdag of tijdens het weekend te kunnen genieten van je favoriete maaltijd! Zie je het niet zitten om zelf de handen uit de mouwen te steken en in de keuken te staan? Dan is je eten online bestellen de oplossing! Takeaway.com is waar je moet zijn om snel heerlijk eten aan huis bezorgd te krijgen, wat je voorkeur ook mag zijn.

Van Chinees tot pizza bestellen, alles kan

Takeaway.com geeft je niet enkel de mogelijkheid om eten te bestellen maar biedt ook nog eens een uitgebreid gamma. Wil je een drukke dag afsluiten met een heerlijke, rasechte Italiaanse pizza? Of haal je liever Chinees of sushi in huis om met je familie of vrienden van te genieten? Alles is mogelijk als je vertrouwt op de online besteldienst!

Je kan ook broodjes bestellen, pita kebab of Thais, om maar enkele van de zeer vele mogelijkheden te noemen. Alle gerechten worden met de grootste zorg en liefde bereid, waardoor je altijd zult genieten van de heerlijkste smaken. Online eten bestellen staat garant voor een aangename verrassing!

Eenvoudig en snel je maaltijd online bestellen

Alsof dat nog niet genoeg is kan je ook nog eens zeker zijn dat je eten vlot wordt geleverd. Welk gerecht of keuken je ook verkiest, je kan er binnen de kortste keren van genieten. Je hebt je bestelling immers al binnen de 60 minuten in huis!

Eten online bestellen doe je door eerst en vooral de beschikbare restaurants bij jou in de buurt te zoeken op basis van je postcode. Hiermee krijg je een lijst te zien van restaurants die zijn aangesloten in jouw regio. Kies je favoriete zaak en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare gerechten!

Ook betalen is bij Takeaway.com heel eenvoudig. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden, waaronder:

  • Bancontact
  • Creditcard
  • PayPal
  • Cash aan de deur
  • ..of zelfs met Bitcoins!

Meer dan genoeg manieren dus om je favoriete eten te betalen en dat maakt het zoveel eenvoudiger en aangenamer om van die maaltijd te genieten!

De meerwaarde van online eten bestellen

Misschien vraag je je af waarom je nu precies zou moeten kiezen voor online eten bestellen. Is de traditionele manier van afhaal eten niet eenvoudiger? Nee, er zijn meer dan genoeg redenen om op takeaway.com te vertrouwen. Zo verloopt het leveringsproces erg snel, waardoor je niet lang op je maaltijd zal moeten wachten.

Daarbij geven de vele betaalmogelijkheden iedereen de kans om van zijn of haar favoriete gerecht te genieten. Voeg daaraan toe dat je binnen de vijf minuten je bestelling kunt plaatsen en altijd geniet van kwalitatief hoogwaardige gerechten, en je bent meteen van de meerwaarde van online eten bestellen overtuigd!