Takeaway.com Garanția privind prețul!

Garantia de pret Takeaway.com este valida doar pentru preturile de livrare ale restaurantului. Poti trimite o singura cerere pentru un voucher la fiecare masa/bautura comandata. Valoare codului de reducere corespunde cu diferenta dintre pretul produsului respectiv incluzand taxa de livrare, atunci cand comenzi direct de la restaurant si o comanda pentru Takeaway.com (de asemenea include taxa de livrare). De asemenea, se aplica termenii si conditiile Takeaway.com. Poti gasi condifitiile de folosire aici

Completați următorul formular care conține:

Prenume
Nume
Adresa de e-mail
Codul de referință al comenzii

Denumirea preparatului comandat

prețul de pe Takeaway.com

Prețul oferit de restaurant

Dovada diferenței de preț (spre exemplu: imaginea unei capturi de ecran a site-ului web, scanarea bonului sau similar).

Observații

Odată ce solicitarea dumneavoastră a fost aprobată, un membru al echipei noastre de asistență clienți vă va contacta și vă va rambursa diferența sub forma unui voucher.


__Termenii și condițiile Takeaway.com Garanția privind prețul __

  1. Completând formularul, sunt în mod automat de acord termenii și condițiile Garanției privind prețurile oferită de Takeaway.com și cu termenii și condițiile Takeaway.com.
  2. Trebuie să fiți major (peste 18 ani) și rezident al pentru a solicita rambursarea în conformitate cu termenii și condițiile Garanției privind prețul oferită de Takeaway.com.
  3. Preparatele incluse în promoțiile speciale (ex. preparate care sunt oferite doar într-o anumită zi/oră) sunt excluse din Garanția privind prețul oferită de Takeaway.com.
  4. Garanția privind prețul oferită de Takeaway.com se aplică reducerilor promovate pe Takeaway.com sau pe aplicațiile pentru dispozitive mobile.
  5. Se poate face doar o cerere per comandă, per persoană și per restaurant.
  6. Doar comenzile care sunt prelucrate cu cel mult 30 de zile înainte vor fi luate în considerare pentru această garanție.
  7. Costurile de livrare și costurile de administrare a plății sunt excluse din această garanție.

Termenii și condițiile generale ale Takeaway.com se aplică în permanență.