Generelt

Bedømmelser og anmeldelser

Hvordan giver jeg en anmeldelse?

Restauranter
Den eneste måde at afgive en anmeldelse på er ved først at afgive en bestilling via Takeaway.com. Når du har bestilt fra en restaurant, kan du bedømme og/eller anmelde deres mad og leveringsservice på vores platform. Den nemmeste måde at gøre det på er at tjekke din e-mail, efter at du har modtaget din bestilling. Vi sender dig en besked med et link til at anmelde den pågældende bestilling. Alternativt kan du, hvis du har en Takeaway.com-konto, bedømme og/eller anmelde en restaurant, du har bestilt fra, i afsnittet "Bestillinger" på din konto på vores websted. Hvis du har mulighed for det, kan du vælge at anmelde/vurdere anonymt, hvis du ønsker det. Du kan ikke indsende en vurdering eller en anmeldelse af en restaurant på vores platform, medmindre du har bestilt fra den pågældende restaurant via Takeaway.com. Du kan kun indsende en bedømmelse eller en anmeldelse inden for to uger efter din bestilling. Denne proces giver os sikkerhed for, at alle anmeldelser og bedømmelser er fra kunder, der har bestilt via Takeaway.com.

Hvis du skriver en anmeldelse, hjælper du andre med at finde gode steder at bestille måltider fra. Det er også en mulighed for dig for at fortælle det sted, du bestilte fra, hvad de gjorde godt, og hvordan de kunne forbedre sig. Når du har indsendt din anmeldelse, kan du ikke længere ændre den. Takeaway.com beder derfor om, at alle restaurantanmeldelser er baseret på ægte erfaringer, er informative, hjælpsomme og respektfulde. Hvis du ønsker at fjerne en anmeldelse, når den er blevet offentliggjort, kan du muligvis gøre det ved at kontakte kundeservice. Din anmodning skal komme fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto/den adresse, du brugte til at foretage din bestilling.

Alle anmeldelser og bedømmelser vil blive offentliggjort. Når en anmeldelse og/eller bedømmelse er offentliggjort, vil vi dog fjerne den, hvis den ikke følger vores adfærdskodeks. Tag et kig på vores "Modererer Takeaway.com anmeldelser?" FAQ for oplysninger.

Takeaway.com
Hvis du vil tjekke, hvordan Takeaway.com selv klarer sig, henviser vi til Trustpilot.

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler

Modererer Takeaway.com anmeldelser?
Kunderne har 2 uger efter deres bestillingsdato til at skrive deres anmeldelse og indsende deres bedømmelse, hvorefter invitationen udløber. Alle anmeldelser vil blive offentliggj...
Hvordan fungerer stjernevurderinger?
Vi viser en restaurants gennemsnitlige (stjerne)bedømmelse to steder: under deres navn på siden med restaurantlister og på restaurantens menuside, repræsenteret ved stjerner eller ...
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?