Hvad gør Takeaway.com for at forhindre spredning af COVID-19?

Hvad gør Takeaway.com for at forhindre spredning af COVID-19?

Vi tager den igangværende globale situation i forhold til COVID-19 meget alvorligt. Det betyder, at sikkerheden for vores kunder, bude og restaurantpartnere er vores højeste prioritet.

Vi overvåger konstant situationen i de lande, hvor vi opererer, og vi følger instruktionerne fra de lokale sundhedsmyndigheder. Her er nogle af de foranstaltninger, vi har på plads i øjeblikket:

Kontaktløs levering
Forebyggelse af person-til-person-kontakt hjælper os med at forbedre sikkerheden for vores bude og kunder. Buddet placerer leveringstasken foran din dør, ringer på din dørklokke og venter derefter, indtil du afhenter din ordre.

Online betaling
For at undgå unødvendig fysisk kontakt og forbedre din sikkerhed opfordrer vi dig til at betale online.

Uddannelse af personale
Vores bude og personale modtager sundheds- og sikkerhedsinstruktioner i alle lande. Vi forsyner vores bude med antibakterielle håndrensere, masker, hvis de kræves og desinfektionsmidler.

Takeaway.com kræver også at bude sikre, at din ordre når dig sikkert. Vi beder dem om at placere din ordre ved din dør og gå væk, indtil du har hentet den, og at sørge for, at din mad aldrig er uden opsyn. Vi forsikrer dig om, at din ordre aldrig vil være i direkte kontakt med jorden.

Under alle omstændigheder opfordrer vi dig til at spore din ordre på vores webside for at vide nøjagtigt, hvornår din mad ankommer, så du kan hente den, straks efter at døren ringer. Udlevering og brug af hygiejnisk udstyr overvåges nøje af Takeaway.com for at sikre, at der er en konstant levering til vores centre og fjernt placerede bude.

Var denne artikel til hjælp?
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?