Waar wil je Lunch / ontbijt bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Ontbijt aan huis of lunch op werk bestellen

Lunch of ontbijt bestellen in België doe je gemakkelijk en snel via Takeaway.com. Dit kan via de website, maar ook met onze Takeaway.com-app die gratis beschikbaar is voor Android, iOS en Windows. Daarnaast werkt onze mobiele website ook prima, waardoor je nooit zonder eten zit. Ben je bijvoorbeeld op je werk en ben je je lunch thuis vergeten? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk online eten bestellen via ons. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het bestellen van ontbijt en avondeten.

Ontbijt aan huis

Wil je ontbijt aan huis bestellen via ons? Dan kan dit bij verschillende restaurants door heel België! Het maakt daarom niet uit of je in Brussel, Gent of Antwerpen woont. Niet elk restaurant levert ontbijt aan huis, maar het overgrote deel is hiervoor wel beschikbaar. Denk aan heerlijke broodjes of croissantjes met kaas of jam. Enkele plekken waar je ontbijt kunt bestellen zijn bijvoorbeeld op de camping, tijdens een weekendje weg, of de dag na het stappen wanneer er geen eten meer in huis is. Via Takeaway.com is ontbijt aan huis bestellen nog nooit zo gemakkelijk geweest! Lees hier meer over ontbijt aan huis. Je kunt hieronder ook navigeren naar de stad waar je ontbijt aan huis wilt bestellen. Natuurlijk kun je bovenin ook gewoon de postcode invullen om exact te zien welke restaurants beschikbaar zijn voor de levering van eten aan huis.

Ontbijt Antwerpen
Ontbijt Gent
Ontbijt Brugge

Lunch Antwerpen bestellen

Als je lunch wilt bestellen in Antwerpen, dan kun je dit doen bij verschillende restaurants of lunchrooms via onze service. Kies jouw postcode: de restaurants waarbij je lunch kunt bestellen, worden dan gelijk zichtbaar samen met hun menu. Naast een lunch in Antwerpen, is het ook mogelijk om in andere Belgische steden te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Gent, Leuven, Brussel, Brugge en nog veel meer. Daarnaast kun je via de links hieronder navigeren naar je woonplaats om een lunchrestaurant te vinden.

Lunch Antwerpen
Lunch Gent
Lunch Brugge
Lunch Leuven

Ontbijt aan huis of lunch op werk kan gemakkelijk besteld worden via Takeaway.com! Wist je dat het ook mogelijk is om afhaal eten te bestellen via ons? Heb je trouwens ook al nagedacht over het avondeten?