Waar wil je eten bestellen?

Locaties Adressen


Online Pizza Bestellen

Heb je trek in pizza? Je kan heel eenvoudig online pizza bestellen op Takeaway.com. Pizza's zijn niet meer weg te denken uit onze keuken. Tegenwoordig kun je gemakkelijk diepvriespizza's in de supermarkt kopen.... Maar deze zijn natuurlijk lang niet zo lekker als verse pizza's. Door online pizza te bestellen op Takeaway.com heb je al een heerlijke verse pizza binnen 60 minuten bij je thuis geleverd.

Snel en gemakkelijk online pizza bestellen

Pizza aan huis is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kies je voor een vegetarische pizza met veel groente of wellicht wel een pizza met pikante salami? Het maakt niet uit welke pizza je wilt bestellen, op Takeaway.com zijn genoeg pizzeria's aangesloten om je favoriete pizza thuis te laten leveren.

Heb je geen specifieke favoriete pizza en kun je door de keuze uit zoveel verschillende pizza's geen keuze maken? Kies dan eens voor een pizza die je nog nooit gegeten hebt, wie weet vind je die stiekem wel heel erg lekker! Welke pizza je ook kiest, online pizza bestellen bij Takeaway.com is gemakkelijk en snel. Je vult je postcode of straatnaam in en je ziet direct welke bezorgrestaurants pizza's bij je thuis leveren. Pizza Hut, Domino's of King Pizza, je vindt ze op deze website allemaal.

Pizza service op niveau

De beoordeling van andere klanten helpen je om een geschikt bezorgrestaurant te kiezen. En het helpt de pizzeria's om hun service én pizza's op niveau te houden. Laat dus na je bestelling je ervaring achter. Wist je dat je ook heel gemakkelijk kan betalen bij Takeaway.com? Wij bieden meerdere online betaalopties aan, waaronder MisterCash, PayPal en creditcard. Als je de pizzakoerier liever contant betaalt, is dit uiteraard ook mogelijk.

Bestel je favoriete pizza online

In de Verenigde Staten is pizza geclassificeerd als groente, alleen maar omdat er tomatensaus gesmeerd is over de bodem. Hierdoor wordt de pizza als een verantwoordelijk etenswaar bestempeld. In België is pizza gewoon een lekkere en snelle maaltijd. Door de verscheidenheid aan soorten pizza's, hoef je nooit dezelfde pizza te eten.

Kies je voor de klassieke Italiaanse pizza met dunne bodem en krokante korst? Of een Amerikaanse pizza met een dikke bodem en veel ingrediënten? Bij Takeaway.com is elke variant verkrijgbaar bij online pizza te bestellen. Er is zelfs een pizza vernoemd naar de Belgische koningin Paola. Deze pizza is gemaakt met de dieprode appelsoort Melannurca.

Vanaf elke stad in België kun je de lekkerste pizza's bestellen. Neem eens een kijkje welke pizzeria's bij jou thuis leveren.

Pizza bestellen in Brussel
Pizza bestellen in Antwerpen
Pizza bestellen in Luik
Pizza bestellen in Gent

Eet smakelijk!