Waar wil je Grill/Pita bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Grill of pitta bestellen

Grill of pita bestellen kan in België gemakkelijk en snel via Takeaway.com. Vul hierboven je postcode in en vindt gelijk beschikbare bezorgrestaurants, die zich in jouw postcodegebied bevinden. Bij ons kan je namelijk uit meer dan 1300 bezorgrestaurants in België kiezen. Een groot deel hiervan levert pitta aan huis.

Pitta aan huis

Pitta aan huis bestellen betekent een heerlijk grieks/israelisch broodje, gevuld met vlees en groentjes. Het is een zacht broodje dat kort op de grill geweest is en een ronde vorm heeft, die niet veel groter is dan je handpalm. Het pita broodje wordt meestal gegeten met gyros of shoarma vlees erop. Daarbij is de pitta gevuld met komkommer, tomaat, sla en bijvoorbeeld knoflooksaus of sambal. De combinatie van gekruid vlees (gyros, Kebab of shoarma), saus en sla geeft het broodje een kenmerkende en frisse smaak.

Naast de pita is er tegenwoordig ook een Pitza te verkrijgen bij de meeste bezorgrestaurants. Een pitza is een mix tussen een Pizza en Pitta broodje, de pitta vervangt namelijk de bodem van de pizza bij een pitza. Ben je op zoek naar een Pitza service dan kan je hiervoor ook bij ons terecht. Wacht daarom niet langer met een pitza bestellen. Wat eten we vanavond? Een pitza natuurlijk!

Grill en Pitta service

Verschillende restaurants in België bezorgen pita aan huis. Zo staat Pita Gent bekend om heerlijke broodjes gyros of shoarma. Klik hieronder door naar andere plaatsen zoals Henegouwen, Namen en West-Vlaanderen, om daar te bekijken welke restaurants pitta of grill aan huis bezorgen. Kies vervolgens een restaurant waar je online eten wilt bestellen. Heb je al trek? Bestel dan nu een broodje pita via Takeaway.com!

Enkele plaatsen waar je Pita Gyros, Kebab of Shoarma kan bestellen

Kebab Leuven
Pitta Gent
Eten bestellen in Gent
Pitta
Gyros