Waar wil je Wok bestellen?
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Wok gerechten bestellen

Online wok bestellen? Wij helpen je graag verder. Bij ons kun je in geen tijd je favoriete gerecht vinden, waar en wanneer je ook bent in België. Of je nu onderweg bent met de smartphone, of thuis relaxt in je favoriete fauteuil, voor de computer. Ben je te moe om zelf te koken of heb je gewoon geen tijd? Kwam je te laat thuis van het werk en zie je het even niet meer zitten om nog in de keuken te staan? Moet het snel gaan of heb je gewoon een lekkere Oosterse craving? In ons drukke leven van vandaag de dag, begrijpen wij dat alles maar al te goed. Daarom maken wij het voor jou graag wat gemakkelijker. Bij ons kun je je favoriete wok-schotel al bestellen met een paar klikken van de muis. Of het nu gaat om Chinese, Japanse of Thaise wok: wij kunnen je honger ongetwijfeld stillen. Waar je ook bent in België: bij ons vind je gegarandeerd een top wok-restaurant in je buurt. Alles wat jij moet doen, is online de juiste bestelling plaatsen. Je lievelingswok staat in geen tijd voor de deur. Ontdek hieronder ondertussen alvast hoe populair wokken is en maak kennis met een aantal toprestaurants.

Populairste wok gerechten

Bij de wok gerechten blijft de wok met kip toch wel uitzonderlijk populair. Bamigoreng, nasigoreng of beignets van en met kip voeren de meeste van onze hitlijsten aan. Maar vergis je niet, want de wok-keuken is erg rijk en gevarieerd. Wok met garnalen en wok met rundvlees zijn bijvoorbeeld zeker geen te versmaden alternatieven voor de wokken met kip. Deze gerechten zullen je pas echt laten proeven van de rijkheid van de Oosterse keuken. Je geniet van de versheid, de pure, natuurlijk bereidingen en de verfijnde snijkunsten van de chefs. Ben je op zoek naar iets speciaals, laat je je graag verrassen of heb je zin in verschillende kleine gerechtjes eerder dan in een grotere schotel? Probeer dan misschien eens een Wok box. De meeste van onze restaurant hebben er wel een op het menu staan, of bieden een soortgelijke surprise aan. Laat je verrassen.

Wok bestellen in België

Chinese wok, Japanse wok of Thaise wok: België herbergt een onverwachte rijkdom aan Oosterse wok-specialisten. Hieronder ontdek je snel de toppers uit Gent, Antwerpen en Hasselt. Maar natuurlijk zijn dat niet de enige steden waar je via ons wok kunt bestellen. Typ gewoon je postcode in in onze zoekmotor en wij tonen je meteen het aanbod dat beschikbaar is in jouw stad of gemeente.

Wok restaurants Gent

  1. Mr Wok
  2. Wok Express
  3. Indian Chinese Takeaway

In Gent is het best moeilijk kiezen. De stad heeft meer dan een paar prima wokkers in de rangen. Onze top drie vind je hier: Mr. Wok, Wok Express en Indian Chinese Take Away. Je kunt er niet alleen ter plaatse lekker eten, maar deze restaurants beschikken ook over uitstekende leveringsdiensten. Je wok was nog nooit zo snel bij je.

Wok restaurants Antwerpen:

  1. Quick Wok Corner
  2. Wok 49
  3. Wok & Walk

Ook in Antwerpen vind je natuurlijk meer dan deze drie toppers. Zij onderscheiden zich echter wel door de kwaliteit van hun keuken en de snelheid van de levering. Quick Wok Corner heeft zijn naam dan ook niet gestolen. Het restaurant voert onze lijst aan naast Wok 49 en Wok Walk.

Wok restaurants Hasselt

  1. Esaki Sushi Wok & Grill
  2. Aki Sushi

Zowel bij Esaki Shushi als bij Aki Sushi kun je in Hasselt genieten van excellente wok specialiteiten. Het zijn beiden uitstekende wok restaurants. Je kunt je keuze misschien nog best laten afhangen van waar je precies bent of woont in de stad. Het meest nabije restaurant geeft je de snelste oplossing.