Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Pizza Phone restaurants - Pizza.be

Pizza Phone

Zoek een Pizza Phone in Vlaanderen

De Pizza Phone restaurants die aangesloten zijn bij Pizza.be zijn hieronder op alfabetische volgorde weergegeven;

De Pizza Phone restaurants

Pizza Phone is een van de bekendste pizzeria ketens in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen en heeft meerdere delivery restaurants in verschillende gemeenten. Via Pizza.be kan je gemakkelijk online bestellen bij een Pizza Phone bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brasschaat, Linkeroever, Merksem, Mortsel of Turnhout. Daarnaast is het ook mogelijk om een heerlijke pizza af te halen, bijvoorbeeld wanneer je onderweg naar huis bent van werk of studie door deze via onze gratis App te bestellen. Een pizza aan huis bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de samenwerking tussen Pizza.be en Pizza Phone!

Pizza 'Wist je dat Pizza Phone verschillende Menu Deals heeft?'

Een populair gerecht bij Pizza Phone zijn de Deeppan Top pizza's. Dit is een extra dikke pizza die vol zit met lekkere ingredienten. Vergeet ook niet even de menu's te checken want hier zitten mooie deals en acties tussen. Eet smakelijk!

Hier kan je trouwens onze gratis Pizza.be-App downloaden voor iOS, Android of Windows phones. Bestel dus gemakkelijk een pizza bij Pizza Phone via onze Pizza.be-App.