Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Gemakkelijk ramen (noedelsoep) bestellen | Takeaway.com

De Japanse keuken moet je gewoon eens hebben geprobeerd, en gerechten als ramen (noedelsoep) kunnen dat bewijzen! Ramen is in feite een bouillon op basis van noedels en wordt ook wel ramen miso soep genoemd. De bouillon wordt doorgaans verrijkt met rijstnoedels, groenten, vis of vlees en daarbij worden ook kruiden, sojasaus en misopasta toegevoegd om een lekkere, natuurlijke smaak te verkrijgen.

Houd je van de Japanse keuken? Dan is ramen bestellen zeker en vast iets voor jou. Bij Takeaway.com vind je alle Japanse restaurants bij jou in de buurt, waardoor je je favoriete soep kunt bestellen en van een heerlijke, volwaardige en gezonde maaltijd kunt genieten in Antwerpen, Brugge of eender waar in België!

Ramen bestellen in heel België

Het grote voordeel van eten bestellen bij Takeaway? Je kunt overal in België je favoriete maaltijd bestellen. Werk je in Gent en heb je zin om na een drukke dag te genieten van een lekkere, verwarmende soep? Of heb je tijdens de middag niet meteen toegang tot een maaltijd en wil je iets lichts eten op het werk in Sint-Niklaas? Japans bestellen via Takeaway is de oplossing. Of je nu op zoek bent naar een gezonde lunch tijdens de werkweek of een warme maaltijd voor in het weekend, ramen bestellen is de oplossing.

Daarbij is het bestelproces via Takeaway ook erg gemakkelijk. Je geeft gewoon je thuisadres op (of een ander adres waar je de soep geleverd wil krijgen) en je kiest een van de vele restaurants die bij jou in de buurt Japans aanbieden. Daarna selecteer je ramen uit het menu en ga je door naar de betaalpagina. Daar kies je ervoor om ofwel online af te rekenen (met betaalmethodes zoals PayPal en MisterCash) ofwel pas te betalen als je soep aan de deur wordt geleverd. Rond het bestelproces af en voor je het weet geniet je op het werk of thuis van heerlijke ramen!

Ramen op elk moment van de dag

Ben je nog niet overtuigd dat de service van Takeaway iets voor jou is? Besef dan dat je via de online service op eender welk moment van de dag ramen kunt bestellen, of je nu ontbijt en lunch nodig hebt of een heerlijke Japanse soep wilt eten als avondmaal. Ramen bezorgd bij jou thuis is gemakkelijk als je geen tijd hebt om je eten af te halen, terwijl afhaal-eten dan weer ideaal is als je na een lange werkdag op weg bent naar huis. Je bestelt dan gewoon op voorhand je eten en haalt het meteen af aan het restaurant. Bij thuiskomst hoef je op die manier niet te wachten om lekker te smullen. Ontdek de mogelijkheden bij Takeaway.com en geniet van een heerlijke maaltijd, thuis of op het werk!