Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Pitza Service restaurants - Pizza.be

Pitza Service

Zoek een Pitza Service in Vlaanderen

De Pitza Service restaurants die aangesloten zijn bij Pizza.be hebben wij hieronder op alfabetische volgorde weergegeven.

De Pitza Service restaurants

Pitza Service is een van de bekendste pizzeria ketens in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen en heeft meerdere delivery restaurants in verschillende gemeenten. Via Pizza.be kan je gemakkelijk online bestellen bij een Pitza Service bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Aalst, Antwerpen, Beveren, Gent Kiel, Lokeren, Sint-Niklaas of Temse. Daarnaast is het ook mogelijk om een heerlijke pizza af te halen, bijvoorbeeld wanneer je onderweg naar huis bent van werk of studie door deze via onze gratis App te bestellen. Een pizza aan huis bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de samenwerking tussen Pizza.be en Pitza Service!

Pizza 'Wist je dat Pitza Service verschillende Menu Deals heeft?'

Een populair gerecht bij Pitza Service is de Splitza. Dit is een pizza die bestaat uit twee smaken! Zo kan je jouw favoriete twee pizza's combineren tot 1 overheerlijke. De broodjes zijn naast de pasta en pizza's ook echt een aanrader. Eet smakelijk!

Hier kan je trouwens onze gratis Pizza.be-App downloaden voor iOS, Android of Windows phones. Bestel dus gemakkelijk een pizza bij Pitza Service via onze Pizza.be-App.