17 november 2022 •

• Leestijd 2 minuten.

Hoe doet uw restaurant het echt?

Met inzichten in uw prestatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen over uw bedrijf – en zo meer orders te krijgen en inkomsten te genereren.

Om uw bedrijf op Takeaway.com beter te begrijpen, hebben we ‘Analytics’ in uw Restaurantportaal verbeterd.

Wat is er veranderd?

Uw restaurantinzichten zijn duidelijker dan ooit en voorzien van persoonlijk advies. We delen bijvoorbeeld tips over hoe u uw menu kunt optimaliseren en hoe u het aantal bestellingen kunt verhogen.

In ‘Analytics’ zie je nu:

– Hoe jouw prestaties zijn ten opzichte van vergelijkbare restaurants in jouw buurt

– Hoe jouw prestaties zijn ten opzichte van vergelijkbare restaurants in jouw buurt

– Groei van klanttevredenheid en het aantal terugkerende klanten

Deze informatie is cruciaal om echt te begrijpen hoe en waarom jouw restaurant op een bepaald niveau presteert en met ons advies op maat kun je verbeteringen doorvoeren om deze prestatie te verhogen.

Handel op basis van je data

Toegang tot je data is pas het begin. Handelen op basis van je data is essentieel voor jouw bedrijfssucces en de omzet. Onze adviezen en suggesties geven je de juiste informatie om dat succes te behalen en je prestaties over de hele linie te verbeteren.

Daarom heeft elke statistiek een actie-knop.

– ‘Bekijk gegevens’ geeft je inzicht in de gegevens achter de statistiek en hoe deze data jouw bedrijf kan helpen klanttevredenheid te verhogen.

– Klikbare actieknoppen leiden naar onze verschillende marketinghulpmiddelen, waarvan bewezen is dat ze tot meer verkoop leiden. Probeer ze en verken nieuwe manieren om je omzet te verhogen

– De data die je onder ‘Prestaties’ ziet, worden elke 5e van de maand geüpdatet. Zo blijft jouw informatie actueel en ben je er zeker van dat de belangrijkste data goed naar voren komt.

– Duimpje omhoog en duimpje omlaag zijn feedback-knoppen voor elke suggestie. Als je hierop klikt, leren wij wat er voor jou wel of niet werkt en kunnen we je betere inzichten bieden

Bekijk de verbeterde ‘Analytics’ nu in jouw Restaurantportaal