17 november 2022 •

• Leestijd 1 minuut.

Beheer uw menu vanuit uw Restaurantportaal

Wilt u aanpassingen maken aan uw menu? U kunt nu nieuwe producten toevoegen, prijzen veranderen, menu-secties herindelen en meer, rechtstreeks via het Restaurantportaal. U kunt snel en gemakkelijk dingen aanpassen, zonder dat u contact hoeft op te nemen met de Takeaway.com klantendienst.

Voeg nieuwe producten toe

Klik op de blauwe ‘Item toevoegen’-knop en vul de gegevens in van uw nieuwe product. U kunt allergenen aangeven, bijgerechten toewijzen die horen bij dit product en de prijs invoeren. U kunt ook een externe ID toevoegen als uw POS-systeem dat vereist.

Verander uw prijzen

Wijzig de prijzen voor afhalen en leveren. Let op – uw prijzen moeten op Takeaway.com hetzelfde zijn als op uw eigen website, om de prijsbelofte na te komen.

Uw huidige producten aanpassen

Klik op een item dat u wilt wijzigen om de beschrijving, bijgerechten, allergenen en meer aan te passen.

Laat het uw klanten weten als iets niet beschikbaar is

Gebruik de groene schuifregelaar om te schakelen tussen ‘beschikbaar’ en ‘niet beschikbaar’ als uw voorraad op is. Vergeet niet om de schuifregelaar weer terug op ‘beschikbaar’ te zetten als het product weer beschikbaar is.

Heeft u hulp nodig bij het doorvoeren van wijzigingen in uw menu, neem dan contact op met de klantendienst via be@takeaway.com.

Beheer uw menu