20 maart 2024 •

• Leestijd 2 minuten.

Laat uw zaak groeien met de Takeaway.com marketingtools

Ons aanbod van marketingtools en -producten is ontwikkeld om uw zichtbaarheid op Takeaway.com te vergroten, de loyaliteit van klanten te bevorderen en de inkomsten voor uw zaak te verhogen.

Als Partner van Takeaway.com krijgt u toegang tot de duizenden klanten die ons platform dagelijks bezoeken. Om uw bereik nog meer te vergroten, kunt u:

  • Klantenbinding bevorderen met stempelkaarten
  • Uw zichtbaarheid vergroten met TopRank
  • Meer klanten aantrekken met aanbiedingen en kortingen

Uw zichtbaarheid vergroten met TopRank

TopRank is onze exclusieve marketingtool waarmee uw bestellingen moeiteloos groeien. Partners met TopRank-campagnes ontvangen gemiddeld xx meer bestellingen en genieten van een grotere merkzichtbaarheid.

Wanneer een klant iets zoekt om te bestellen, zijn de resultaten die als eerste op onze app verschijnen afhankelijk van een aantal factoren, zoals de locaties van de zaak, hun prestaties op Takeaway.com, klantbeoordelingen, enz.

Met TopRank kunt u hoger in de zoekresultaten van klanten komen en meer nieuwe en terugkerende klanten aantrekken. U kunt TopRank aan- en uitschakelen naar wens – u bepaalt zelf de vergoeding en het tijdstip voor zichtbaarheid, en u betaalt alleen als u bestellingen krijgt.

Start uw campagne hier.

Klantenbinding bevorderen met de stempelkaart

De stempelkaart is een loyaliteitsprogramma om u te helpen u te onderscheiden van de concurrentie, en meer nieuwe en terugkerende klanten aan te trekken.

Het programma werkt door klanten een stempel te geven voor elke nieuwe bestelling. Zodra ze vijf stempels hebben verzameld, verdienen ze een exclusieve kortingsbon voor uw bedrijf.

Meld u hier aan voor de stempelkaart.

Meer klanten aantrekken met aanbiedingen en kortingen

Verbeter uw zichtbaarheid en verhoog uw bezoekersaantallen door te verschijnen in het gedeelte ‘aanbiedingen’ van de Takeaway.com-app. U kunt aangepaste kortingen instellen via uw Partner Hub account [vraag uw Account Manager of de klantendienst om u op weg te helpen]. Of het nu gaat om een lokale feestdag, een populair sportevenement of om nieuwe producten die u wilt promoten, u hebt de volledige controle over uw aanbiedingen om de verkoop te stimuleren.

Maak hier aangepaste aanbiedingen en kortingen.