20 maart 2024 •

• Leestijd 2 minuten.

Laat uw merk groeien met Takeaway.com

De Partner Hub is uw alles-in-één oplossing voor bedrijfs- en merkmanagementtools. Lees verder om te zien hoe u uw merk kunt laten groeien met behulp van de Partner Hub.

Uw menu optimaal benutten

Wist u dat menu-items met afbeeldingen tot 4x meer bestellingen krijgen? Hoe meer informatie u geeft over elk item op uw menu, hoe groter de kans op bestellingen. Dit omvat het uploaden van afbeeldingen, het vermelden van de hoofdingrediënten voor elk gerecht, het kruidenmengsel, dieetlabels zoals veganistisch of vegetarisch, enz.

Wanneer u foto’s van uw menu-items maakt, vergeet dan niet om verse ingrediënten, een goede belichting en een eenvoudige achtergrond te gebruiken zodat uw product opvalt.

Bewerk uw menu hier.

Elke bestelling milieuvriendelijk maken

Of het nu gaat om de ingrediënten zelf of de verpakking om uw bestellingen te leveren, u kunt koolstofarme leveringen promoten en toch uw producten naar zoveel mogelijk mensen brengen.

Enkele tips om aan de slag te gaan:

  • Gebruik recyclebare wegwerpverpakkingen voor elke bestelling. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid plastic afval, maar uw klanten kunnen na elke maaltijd ook verantwoord opruimen.
  • Lever met voertuigen met een lage uitstoot. Onze Partner Webshop biedt elektrische fietsen aan, zodat u uw CO2-uitstoot volledig kunt terugdringen en uw bestellingen toch snel en veilig kunt bezorgen.
  • Bied verschillende portiegroottes en dieetopties aan. Dit helpt voedselverspilling tegen te gaan en geeft uw klanten de kans om verantwoorde keuzes te maken.
  • Winkel hier en kies uit ons milieuvriendelijke assortiment.

De kracht van sociale media benutten

  • Klanten houden van een persoonlijke noot, en sociale media zijn een geweldige plek om uw zaak te laten opvallen. Dit helpt u om uw bereik te vergroten en uw gerechten en artikelen van topkwaliteit te promoten.

Uw klanten de optie ‘Bestel nu’ bieden

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om klanten bij u te laten bestellen, zelfs als ze niet aan het browsen zijn op de Takeaway.com-app. Ga gewoon naar uw Partner Hub en maak uw unieke ‘Bestel nu’-knop en QR-code aan. Deze kunnen worden ingesloten op uw eigen website, in uw sociale media of in uw marketing en reclame. Klanten kunnen op de knop klikken of de code scannen met hun mobiele telefoon en met slechts een paar tikken bestellen.

Maak hier uw knop ‘Bestel nu’ aan.