18 december 2020 •

• Leestijd 1 minuut.

Beheer uw bestellingen met de FoodTracker®

Welk apparaat u ook gebruikt voor het ontvangen van het bestellingen, het beheer is eenvoudig. De volledige controle en het beheer van uw bestellingen is belangrijk voor uw restaurant en kan zorgen voor meer tevredenheid bij uw klanten.

Wat kan ik doen als mijn restaurant te druk is?
Is het even te druk? Dat kan druk opleveren voor uw restaurant. Als u denkt dat dit een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van uw service kunt u altijd tijdelijk uw restaurant op ons platform sluiten tot de volgende dag. U kunt er ook voor kiezen om gedurende slechts enkele uren tijdelijk te sluiten.

Dit kunt u doen door te klikken op de schuifregelaar ’Restaurant Open’ in het dashboard van uw portaal, of via de ‘Instellingen’ op uw terminal.

Hoe kan ik mijn klanten informeren over de status van hun bestelling?
FoodTracker® geeft uw klanten een up-to-date status over waar hun eten is. Waarom u dit moet gebruiken? Realistische verwachtingen wekken houdt klanten blijer en helpt uw restaurant aan meer positieve beoordelingen.

Met de T-Connect Software, of terminal, kunt u elke stap van de bestelling vastleggen. Beheer klantverwachtingen door een geschatte bezorgtijd in te stellen. U kunt de verwachte levertijd wijzigen als de bestelling vertraagd is.

Hoe kan ik mijn beoordelingen bekijken?
Klanten hebben de optie om een beoordeling achter te laten nadat ze hun bestellingen hebben ontvangen. Takeaway.com modereert of verwijdert reactief beoordelingen die als ongepast worden beschouwd of de privacy schenden. Als u dergelijke opmerkingen tegenkomt, kunt u deze melden door een reden te kiezen in het vervolgkeuzemenu. Lees ookhoe: de kracht van beoordelingen maximaliseren.


U kunt uw beoordelingen controleren door te klikken op ‘Nieuwe beoordelingen’ in het dashboard van het portaal. Hier kunt u uw totale score zien, zoals die op het platform zichtbaar is, en beoordelingen die zijn toegevoegd door uw klanten.