27 mei 2021 •

• Leestijd 2 minuten.

Ontvang meer bestellingen tijdens UEFA EURO 2020™

Het is tijd voor het EK! Mis uw kans niet: dit is het perfecte moment om meer bestellingen te krijgen en uw bedrijf te laten groeien tijdens het grootste evenement van het jaar. Zo kan uw restaurant deze zomer scoren.

We hebben onderzoek gedaan naar het gedrag van onze klanten zodat u klaar bent voor elk moment van het toernooi. Dit is wat we hebben ontdekt:

  • Meer dan 50% van de klanten wil dat hun eten binnen een uur na de aftrap of tijdens de aftrap zelf (18.00 en 21.00 uur) wordt geleverd.
  • De meeste klanten zullen voor de goed belegde pizza willen gaan.
  • 20% korting op de bestelling is veruit de meest aantrekkelijke korting volgens onze klanten.

Zorg ervoor dat u open bent voordat de wedstrijden beginnen, val sneller en op het juiste moment op en bied kortingen die uw klanten niet zullen kunnen weerstaan. Zo kan u uw omzet verhogen tijdens het EK.

Val beter op met TopRank

Boost uw zichtbaarheid, bereik meer klanten en krijg meer bestellingen. Laat uw campagne lopen tijdens wedstrijdtijden van 11 juni – 11 juli. Val op tijdens deze drukke tijden op ons platform en vergroot het aantal bestellingen. Stel uw TopRank-campagne in.

Zorg dat uw klanten steeds weer terugkomen met Stempelkaarten

Zorg voor meer terugkerende klanten door deelname aan het Stempelkaartenprogramma. Moedig uw klanten aan om steeds weer bij u te bestellen door ze een korting aan te bieden na elke 5e bestelling. Deelnemende restaurants aan het Stempelkaartenprogramma krijgen gemiddeld tot 20% meer bestellingen. Doe mee aan het Stempelkaartenprogramma.

Trek meer klanten en bestellingen aan met kortingen

Stil de honger van uw klanten met kortingen op hun maaltijden. Voeg een korting toe voor juni en juli in uw Restaurantportaal. Restaurants met kortingen op het menu worden zichtbaarder omdat ze getoond worden in het discount-filter op ons platform. Voeg een korting toe voor het EK.

Trap af met Partner Webshop-deals

Zorg dat u klaar bent voor alle bestellingen en genoeg disposables, levermateriaal en meer in huis heeft. Loop onze 10 dagen vol besparingen niet mis met onze EK-deals, van 1 -10 juni in onze Partner Webshop. Bekijk onze Partner Webshop.