30 september 2022 •

• Leestijd 2 minuten.

Houd uw klanten tevreden met nauwkeurige levertijden

Een drukke keuken kan uw personeel onder extra druk zetten en ervoor zorgen dat de voedselbereiding langer duurt dan verwacht. Hierdoor kan de afhaaltijd door onze Takeaway.com Brand Ambassadors vertraging oplopen.

Het is belangrijk voor uw restaurant om bestellingen op tijd klaar te hebben voor afhaling. Wij leggen uit…

Als maaltijden op tijd klaar zijn voor afhaling, is de kans groot dat ze ook op tijd bij uw klant worden geleverd. Nauwkeurige levertijden verhogen niet alleen de tevredenheid van uw hongerige klanten – het versterkt ook uw klantenbinding en -behoud.

Hoe tijdmanagement in uw keuken verbeteren
Time management is een belangrijke vaardigheid in elke keuken – het helpt u bij het plannen en beheren van bestellingen, zodat ze op de verwachte levertijd bij uw klanten zijn.

Om u hierbij te helpen, hebben we onlangs een kleine maar belangrijke wijziging doorgevoerd in de manier waarop u uw Takeaway.com bestellingen accepteert.

Zodra een bestelling op uw T-Connect/OrderPad of Live Orders verschijnt, ziet u een voorgestelde bereidingstijd. Als het een grote bestelling is of als het erg druk is in uw restaurant, kunt u de bereidingstijd aanpassen door op de ‘+’-knop te tikken.

Het is belangrijk de meest nauwkeurige bereidingstijd door te geven om te voorkomen dat klanten langer moeten wachten.

Neem contact op met uw accountmanager voor tips over time management en zorg dat uw eten op tijd klaar is om door een Brand Ambassador te worden afgehaald.

Prestatiemetingen helpen u om maaltijden tijdig te leveren
Om meer inzicht te krijgen van hoe uw restaurant presteert, voegen we meer statistieken toe aan uw maandelijkse Prestatiedashboard.

Binnenkort zult u de totale tijd zien dat onze Brand Ambassadors moesten wachten op bestellingen en de totale tijd dat bestellingen moesten wachten om te worden afgehaald door onze Brand Ambassadors.

Dankzij deze statistieken kunnen we samen stappen ondernemen om vertragingen te beperken en het eten op tijd bij uw klanten te leveren – zodat uw restaurant kan genieten van tevreden klanten.