Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Online Eten Bestellen in Antwerpen

Je kan online eten bestellen in Antwerpen zo vaak als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld eerst Chinees bestellen en vervolgens een andere lekkere maaltijd als je nog trek hebt. Ontdekt het zelf door naar onze website te gaan. Daar vind je veel verschillende restaurants. Elk restaurant heeft zijn eigen menu met een ruime keuze aan verschillende gerechten.

Ook kan je zien hoe de verschillende restaurants beoordeeld zijn door de klanten. Dus het is zinloos om verschillende restaurants te bellen om met elkaar te vergelijken. Onze klantenservice staat ter beschikking wanneer je vragen hebt. Na het bestellen krijg je een bevestiging toegestuurd per e-mail. Kijk eens hoeveel tijd je nu over hebt door online te bestellen!

Online eten bestellen in Antwerpen in een paar seconden

Ja, het is snel en gemakkelijk om online eten te bestellen op Takeaway.com! Je vindt op onze website een overzicht van alle restaurants die bij ons zijn aangesloten en bij jou in de buurt bezorgen.

Ook vind je er beoordelingen die andere consumenten hebben gegeven. Zo bepaal je zelf welk restaurant geschikt voor jou is. Natuurlijk kun je ook zelf een mening geven over het restaurant waar jij jouw maaltijd hebt besteld. Wij waarderen jouw mening!

Online eten bestellen in Antwerpen: jij kiest wat, hoe en waar en wij brengen het!

Je hebt meerdere betaalmogelijkheden als je online eten besteld. Zo is het mogelijk om contant te betalen bij de aflevering. Maar je kan ook online betalen, met onder andere MisterCash, PayPal en creditcard.

Wat bestellen nog eenvoudiger maakt, is dat je via een app op je mobiele telefoon of tablet kan bestellen en betalen. Kortom als je nog niet thuis bent, kan je wel alvast eten bestellen via de app. Ideaal toch?!

Je kunt ook eten te bestellen in de volgende steden:

Online eten bestellen in Brussel
Online eten bestellen in Gent
Online eten bestellen in Charleroi
Online eten bestellen in Luik