Sodexo Card - NIEUW!

Kunnen jullie een niet-geleverde bestelling terugbetalen als deze met Sodexo betaald werd?

Ja, je bestelling kan zeker terugbetaald worden. Als we de terugbetaling aanvragen binnen de 24 uur na de bestelling, kan je terugbetaald worden op je Sodexo-kaart. Als de bestelling langer geleden is dan 24 uur, dan betalen we je terug met een voucher, die je kan gebruiken tijdens je volgende bestelling.

Is het mogelijk om een deel van mijn bestelling terug te betalen, als deze slechts gedeeltelijk geleverd is?

Ja, wij kunnen je gedeeltelijk terugbetalen voor de ontbrekende artikelen, maar niet op je Sodexo-kaart. Wij betalen je terug in de vorm van een voucher, die je kan gebruiken op je volgende bestelling.

Kunnen jullie mijn bestelling terugbetalen als deze gedeeltelijk met Sodexo en gedeeltelijk met een voucher/Takeaway Pay/Bancontact/kredietkaart/PayPal betaald werd?

Ja, wij kunnen dit ook terugbetalen. Wij betalen het bedrag van de kredietkaart/Bancontact/voucher/Takeaway Pay/PayPal terug op de respectievelijke methode. Enkel het gedeelte dat betaald werd met Sodexo kunnen we niet op de kaart terugbetalen, dus sturen we je een voucher op die je kan gebruiken op je volgende bestelling.

Kan ik Sodexo combineren met Takeaway Pay of een voucher?

Ja, je kan Sodexo combineren met elke andere online betalingsmogelijkheid, inclusief Takeaway Pay en vouchers.
Technisch is zelfs mogelijk om een bestelling op de volgende manier te betalen: Sodexo + Takeaway Pay + een voucher + een andere online betalingsmogelijkheid.

Wat gebeurt er als er niet genoeg krediet op mijn Sodexo-kaart staat om de volledige bestelling te betalen?

Je kan de rest van het bedrag betalen met een andere online betaalmethode.

Waarom moet ik de leveringskosten met een ander online betalingsmethode betalen?

Sodexo en andere maaltijdcheques kunnen legaal enkel gebruikt worden om voedsel en drank aan te kopen. Daarom moeten de leveringskosten betaald worden met een andere online betalingsmethode.

Wat als ik de helft van mijn bestelling met Sodexo wil betalen, en de andere helft met Bancontact, zelfs al heb ik genoeg krediet op mijn Sodexo-kaart om de volledige bestelling te betalen?

Als je met Sodexo betaalt, wordt automatisch het maximumbedrag van je kaart gehaald. Het is enkel mogelijk om de rest van het bedrag met een andere online betaalmiddel te betalen als het krediet op je Sodexo-kaart niet voldoet.
Takeaway Pay en/of een voucher worden wel afgetrokken van het totale bedrag.

Moet ik als consument een supplement betalen als ik mijn bestelling met Sodexo betaal

Je moet geen supplement betalen als je de bestelling met Sodexo betaalt.

Kan ik met een filter zoeken naar de restaurants die Sodexo aanvaarden?

In de restaurantlijst kan je een filter toepassen om de restaurants te vinden die de Sodexo-kaart als betalingsmogelijkheid aanvaarden.

Kan ik een deel van mijn bestelling met Sodexo betalen, en het andere deel cash aan de deur?

Nee, alle bestellingen die betaald worden met Sodexo moeten gecombineerd worden met een andere online betaalmethode (enkel van toepassing als het krediet op de Sodexo Card ontoereikend is voor het volledige bedrag of er bezorgkosten moeten betaald worden).

Kan ik Sodexo combineren met een Takeaway-voucher?

Ja, het is mogelijk om Sodexo en een Takeaway.com voucher te combineren.

Waarom kan ik enkel terugbetaald worden op mijn Sodexo-kaart binnen de 24 uur? Krijg ik een terugbetaling in de vorm van een voucher als het meer dan 24 uur na mijn bestelling is?

Jammer genoeg laat het systeem ons (voorlopig) niet toe om bestellingen die meer dan 24 uur geleden geplaatst zijn, terug te betalen. Het geld is dan al overgeschreven naar het restaurant. Wij kijken naar de toekomstige mogelijkheid om de tijdslimiet van 24 uur uit te breiden. Ondertussen betalen we jullie terug met een voucher.

Wanneer gaan jullie Edenred en/of Monizze implementeren als betalingsmethode?

Wij blijven uitkijken naar nieuwe betalingsmethodes om toe te voegen aan ons platform, zodat jullie als consument een grote keuze aan betalingsmogelijkheden hebben. Sodexo was een populaire suggestie, en daarom hebben we deze toegevoegd aan ons platform. Wij blijven natuurlijk onze diensten verbeteren, dus houd onze betaalmethoden in het oog.