Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Italiaans restaurant zoeken via Pizza.be

Ben je op zoek naar een goed Italiaans restaurant? Via Pizza.be vind je snel de beste Italiaanse restaurants bij jou in de buurt. Het mooie van deze restaurants is dat ze allemaal Italiaanse gerechten leveren aan huis. Hierdoor kan je lekker thuis op de bank blijven zitten en wachten op een heerlijke pizza of pasta. De Italiaanse keuken is zeer populair over de hele wereld (misschien wel de populairste) dit komt doordat iedereen wel een pizza of spaghetti lust. Bekijk anders snel welk Italiaans restaurant bij jou in de buurt zit door hierboven je postcode in te vullen.

Italiaanse restaurants

Dankzij onze online service is het mogelijk om elke uithoek van Belgie een Italiaanse menukaart in te zien en daarna gemakkelijk te bestellen via de website of de gratis Pizza.be-App. Je kan gemakkelijk Italiaanse restaurants selecteren op hun kwaliteiten, klantbeoordelingen, afstand tot uw huis, eventuele bezorgkosten, minimum bestelbedrag of populariteit. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij de juiste keuze kan maken en het lekkerste Italiaanse restaurant in de buurt kan uitkiezen, bijvoorbeeld de beste pizzeria of Pizza Hut om de hoek. Een standaard Italiaans restaurant heeft meestal de volgende gerechten op de menukaart staan;

  • Pizza, verschillende soorten pizza die meestal ook in meerdere maten beschikbaar is.
  • Pasta, zoals spaghetti, penne, lasagna, of macaroni bijvoorbeeld.
  • Italiaanse salades, zoals een caprese of insalata di mozarella/tonno.
  • Italiaanse broodjes, zoals lookbroodjes of bruschetta's.
  • Deserts, zoals het wereldbekende Tiramisu de specialiteit van elk Italiaans restaurant.

Waar zitten onze Italiaanse restaurants?

Belgie zit vol met restaurants van Italiaanse origine. Zo kun je bijvoorbeeld bij een Italiaans restaurant in Brugge, Leuven, Genk, Gent, Antwerpen, Hasselt, Ninove, Wemmel, Zonhoven, Herentals, Overijse, Ranst, Merelbeke, Mortsel, Middelkerke, Lede maar natuurlijk ook in de hoofdstad Brussel terecht voor een bestelling. Maar we hebben ook kleine pizzeria ketens zoals King Pizza, Pizza Talia, Pizza Phone en Pitza Service die alleen ketens hebben in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Probeer zelf anders eens op je eigen locatie te zoeken, grote kans dat hier in de buurt een pizzeria of ander Italiaans restaurant zit. Met onze Pizza.be-App kan je trouwens nog veel sneller restaurants bij jou in de buurt ontdekken. Daarnaast onthoudt deze jouw gegevens waardoor je niet alles opnieuw hoeft in te vullen als je bijvoorbeeld weer een pizza besteld bij je favoriete Italiaanse restaurant. Italiaans bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.