Waar wil je Italiaans bestellen?
Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Gemakkelijk online Italiaans bestellen | Takeaway.com

De Italiaanse keuken is een van de bekendste ter wereld, en dat heeft verscheidene redenen! Allerlei soorten pasta's, risotto en natuurlijk de befaamde pizza staan in elk typisch Italiaans restaurant allemaal op de menukaart. Wil je echter gewoon gezellig thuisblijven vanavond en toch van een heerlijke maaltijd genieten? Dan is online Italiaans bestellen bij Takeaway iets voor jou!

Eenvoudig en snel online Italiaans bestellen

Het bestelproces bij Takeaway is eenvoudig: je vult gewoon je adres in op de website of app en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van alle Italiaanse restaurants bij jou in de buurt. Op die manier vind je snel je favoriete restaurant. Zodra je je keuze gemaakt hebt, krijg je alle gerechten te zien die je als afhaal eten kunt bestellen! Je kunt kiezen uit enorm veel gerechten. Enkele van de bekendste zijn de Napolitaanse pizza's, die heerlijk met verschillende soorten groenten, kaas, vlees en zelfs fruit zijn belegd. Enkele goede voorbeelden zijn de pizza Funghi, Quatro Formaggi en natuurlijk de Margherita, die je bij elke traditionele pizzeria kunt vinden. Daarnaast kun je ook online Italiaans bestellen als je van risotto houdt of als je liever geniet van een echte Italiaanse pasta, zoals de pasta carbonara. Ook talloze soorten salades (van insalata caprese tot een frisse caesar salad) behoren tot de mogelijkheden. Kies je voor afhaal Italiaans, dan zijn de mogelijkheden zo goed als oneindig en ben je altijd zeker van vers klaargemaakte gerechten met een heerlijke smaak!

Betaal snel en veilig voor Italiaans aan huis

Bij Takeaway krijg je niet enkel een breed aanbod aan verschillende Italiaanse gerechten, je kunt ze ook eenvoudig en snel contant of online betalen. Enkele van de mogelijke online betaalmethodes zijn PayPal en creditcard, maar je kunt je gerecht natuurlijk ook gewoon met cash aan de deur betalen zodra je bestelling aankomt. Veilig en gemakkelijk. Er is, kortom, geen enkele reden om niet te kiezen voor Italiaans thuisbezorgd bij Takeaway!

Italiaans bestellen in heel België

De Italiaanse keuken is zeker en vast het proberen waard, maar nu hoef je daar zelfs je huis niet meer voor uit. Dankzij Takeaway kun je gemakkelijk je favoriete Italiaanse restaurant en gerecht online kiezen en betalen, en voor je het weet geniet je met het gezin of vrienden van een heerlijke maaltijd. Daarbij is het mogelijk om je eten al op voorhand te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld 's morgens een traditionele Italiaanse pizza bestellen voor later op de dag. Of je nu in Brussel, Antwerpen, Gent of Leuven woont, of eender waar in België: Takeaway kan je verwennen met een betrouwbare bezorgdienst waar je op elk moment van de dag beroep op kunt doen. Ontdek de vele Italiaanse restaurants en geniet!