Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Frietjes bestellen in Gent I Takeaway.com

Wat is er nog beter dan lekker eten? Eten online bestellen! Takeaway weet dat frieten tot de populairste Belgische gerechten behoren en geeft iedereen dan ook de kans om haar of zijn favoriete fastfood online te bestellen in Gent. Het is gemakkelijk, het gaat vliegensvlug en je kunt uit een breed aanbod kiezen. En dat zijn genoeg redenen om te kiezen voor friet bestellen in Gent!

Vind de beste frituur in de buurt, dankzij Takeaway!

Friet bestellen in Gent begint bij het vinden van het beste frietkraam aan huis in de buurt, en daar kan Takeaway je zeker bij helpen! Wat moet je doen? Eenvoudig: geef je adres op via de app of de website en je krijgt meteen alle frietkramen te zien waar friet bestellen in Gent mogelijk is. Maak je keuze, betaal en klaar. Nu enkel nog even wachten en je kunt van je heerlijk pakje frieten genieten. Je kunt overigens ook kiezen of je je eten aan huis laat leveren, wat bijvoorbeeld erg handig is als je op een vrije dag toch lekker wilt eten, of het zelf gaat afhalen bij het frietkraam!

Gent, een stad met karakter

Of je nu in Gent woont of er gewoon eens op bezoek bent, de Vlaamse stad behoort tot de bekendste, mooiste en meest toeristische van België. Het Gravensteen en het Duivelskasteel zijn enkele van de oudste gebouwen in Vlaanderen en die moet je tijdens een dagje Gent dan ook gezien hebben. Als je liever terrasjes doet, sla dan zeker de Korenmarkt of de Vrijdagsmarkt niet over! Ten slotte kun je een boottocht maken op de Leie in het centrum van de stad of een van de vele musea van de stad bezoeken. Friet bestellen in Gent geeft je daarbij de kans om je dag perfect af te sluiten en samen met vrienden of familie van een heerlijk Vlaams gerecht te genieten!