Waar wil je Burgers bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Zo werkt Takeaway.com

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Bancontact / Mister Cash, Sodexo, Creditcard, PayPal, Bitcoin. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden

Bestel burgers gemakkelijk en snel online | Takeaway.com

Snak je naar een lekkere burger van bij je favoriete restaurant, maar heb je geen zin om het huis uit te komen? Wil je liever met het gezin of je vrienden thuis van een heerlijke maaltijd genieten? Dan is burgers bestellen bij Takeaway beslist iets voor jou! Online burgers bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, en dat komt doordat Takeaway je helpt met een eenvoudig bestel- en betaalproces.

Het enige wat je hoeft te doen, is je complete adres opgeven, een van de restaurants die bij Takeaway zijn aangesloten kiezen en je gewenste burger uit het menu selecteren. Dan ga je door naar de betaalpagina (waar je een van de vele betaalmethodes kiest, zoals PayPal, iDeal of MisterCash) en voilà: voor je het weet, wordt je burger bij je thuis of op het werk geleverd. Gemakkelijk en snel, en daardoor kan je nog veel meer van je eten genieten!

Bestel je burgers thuis of op het werk

Het kan altijd gebeuren dat je niet thuis bent maar op het werk of ergens anders, en plots echt zin hebt in een lekkere burger. Ook in dat geval kan Takeaway je helpen. Burgers thuisbezorgd zijn een handige oplossing als je tijdens een vrije dag geen zin hebt om zelf in de keuken te staan, maar toch van een volwaardige maaltijd wilt genieten. Ben je in al je haast je middagmaal vergeten voor op het werk, en verga je van de honger? Een burger bestellen is de ideale oplossing. Geef het adres op van je werk en je kan genieten van een heerlijke lunch!

Of je nu kiest voor fast food burgers aan huis of ergens anders, Takeaway garandeert dat je snel van een lekkere maaltijd kunt genieten, waar je ook woont. Van Brussel tot Antwerpen, Hasselt, Limburg en Gent, Takeaway is in heel het land beschikbaar en biedt je de kans om van je favoriete burger te genieten.

Heerlijke burgers voor iedereen, bij Takeaway

Burgers bestellen bij Takeaway biedt nog een laatste voordeel: je vindt hoe dan ook je voorkeur binnen het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden. De talloze burgerrestaurants en zaken die burgers leveren, hebben een uitgebreid menu aan opties. Wil je bijvoorbeeld een traditionele Amerikaanse burger proeven? Of bestel je toch maar liever een gezonde variant met extra groenten, zoals een vegetarische burger? Welke voorkeur je ook hebt, bij Takeaway vind je altijd wat je zoekt.

Burgers bestellen is op die manier een oplossing voor iedereen, of je nu graag kaas en ham of liever een plantaardige burger eet. Laat bij je thuis of op het werk je favoriete burgers bezorgen en je geniet samen met het gezin, je partner of vrienden van een volwaardige, heerlijke maaltijd.