Zal pizza het presidentsdebat kapen?

Morgen vindt in Amerika het belangrijke tweede TV-debat plaats tussen presidentskandidaten Romney en Obama. Ze zullen elkaar opnieuw hard aanvallen op allerlei thema’s als de economie, gezondheidszorg en de huizenmarkt. Maar er zijn kapers op de kust, want de pizza kan zomaar eens een belangrijke rol gaan spelen in het debat…..

Een populaire landelijke pizzaketen in de VS heeft een grote prijs uitgedeeld voor de waaghals die Obama en Romney de prangende vraag over pizza durft te stellen: pepperoni or sausage? Tijdens het debat van morgen dat live op de televisie wordt uitgezonden heeft het publiek uitgebreid de tijd om vragen aan de twee heren te stellen. Degene die bovenstaande vraag durft te stellen krijgt van de pizzaketen een leven lang gratis pizza.

Pizza bestellen met Obama en Romney: pepperoni or sausage?

Michelle Obama, de vrouw van Obama kiest voor pepperoni

Op Pizza.be kunnen ze in ieder geval kiezen uit pizza met pepperoni, worst en nog veel meer.

EDIT 15-10-2012 15:00u: De bekende pizzaketen heeft inmiddels besloten om vanwege politieke druk af te zien van deze actie. In plaats hiervan kan iedereen zich op internet inschrijven. Degene die de wedstrijd wint krijgt een jaar lang gratis pizza.

Comments