Winnaar Best Restaurants Awards 2017

8 januari 2018, 14.00: het moment dat wij, samen met Snapchatkoningin en radio DJ Florence – Flo- Windey, Mister Wok tot nieuwe landelijke winnaar van de Best Restaurants Awards 2017 mochten kronen!

Mister Wok uit Sint-Niklaas, bleek na het tellen van de stemmen ėn het beoordelen van de beoordelingen op Takeaway.com er met kop en schouders bovenuit te steken. Reden genoeg om naast het overhandigen van de award eens een goed gesprek met eigenaar Ismael aan te gaan om erachter te komen waarom zij zo geliefd zijn.

Gefeliciteerd! De grote winnaar van de Best Restaurants Awards 2017, hoe voelt dat?

Super goed! We zijn pas sinds 12 maart 2017 begonnen en we zijn super trots dat we de award gewonnen hebben. Het is zeer leuk te horen dat onze klanten ons zo appreciëren. Daar werken wij hard voor. Het is ook super leuk dat we een e-bike hebben gewonnen. Die wordt zeker in gebruik genomen naast onze andere twee e-bikes.

Wat hebben jullie gedaan toen jullie hoorden dat jullie genomineerd waren?

Wij voelden ons zeer vereerd dat we genomineerd waren en hebben er alles aan gedaan om deze prijs in de wacht te slepen. Zo hebben we veel gepromoot via folders, op onze website en op Facebook en Instagram.

Vertel, wat is jullie geheim? Hoe word je het beste bezorgrestaurant van België?

Voornamelijk dat het totaal iets anders is. Wij maken Aziatische gerechten, terwijl je in de buurt vooral pizza en frituur kunt krijgen. Dit concept spreekt de mensen wel aan, en het heeft mij ook aangesproken. Vandaar dat ik ermee van start ben gegaan vorig jaar.
Daarnaast is het heel belangrijk om tegemoetkomingen te doen naar uw klanten: u moet vriendelijk blijven naar de klanten toe, problemen direct kunnen aanpakken en oplossen, en zo snel mogelijk proberen te bezorgen. Als dat een keer niet lukt, dan contacteren wij altijd netjes de klanten. Dat appreciëren zij wel. Tot slot hebben wij bijna dagelijks acties. Bijvoorbeeld woensdag gratis frisdrank bij de bestelling en donderdag een gratis loempia erbij.

Volgens mij is het heel gezellig hier!

Zeker! Het personeel bestaat uit vrienden en familie, vooral vrienden. Vaak zijn we met twee tot drie koeriers, iemand achter de kassa en meestal twee koks. We zijn een hecht team.
Enne, nu je gewonnen hebt, heb je ambities om ook buiten Sint-Niklaas te gaan leveren?
Voorlopig heb ik er nog niet bij stilgestaan, maar dat kan komen. Nu we de beste zijn van Belgie gaan we er zeker eens goed over nadenken.

Wat is het populairste gerecht?

Het meest bestelde gerecht is de Tripple Wok, dat is met rund, scampi’s en met kip. Daar gaat panaeng-curry overheen die zacht van smaak is, niet te pikant. Dat is voor iedereen een aanrader, absoluut.

En wat vind je zelf het lekkerste op de kaart?

De scampi meets chicken. Dat is dus scampi met kip en dat ook weer met panaeng-curry. Ik hou zelf wel van lekker pittig maar de gemiddelde Vlaming heeft het liever wat minder pikant. In Azië is het vele malen pikanter. Vandaar dat we voor de wat zachtere smaken hebben gekozen. We hebben maar één saus die pikant is, voor de liefhebber.

Wat ga je doen met de prijzen?

Ze zullen zeker tentoongesteld worden, niet boven mijn bed hoor haha, gewoon in de zaak. De award komt recht op de toonbank zodat de klanten het kunnen zien, en de foto komt zeker aan de wand. Absoluut!

Tot slot, mogen we nog even proeven? 😉

Natuurlijk! Scampi meets chicken – extra pikant?

Mmm.. dat smaakt! Mister Wok in Sint-Niklaas is met recht het beste bezorgrestaurant van België.

Comments