Het is zover! Dit is de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018!

En de winnaar is … hó, hó, niet zo snel! Ten eerste willen we jullie allemaal bedanken. Dankzij jullie is het ook dit jaar weer een groot succes geweest. Jullie hebben een keuze moeten maken uit 182 restaurants en wat was het toch lastig. Na een spannende nek-aan-nekrace is het nu gelukt! Met trots presenteren we hierbij de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018: Rol de rode loper uit voor … Sim Pizza Gent!

VAN HARTE GEFELICITEERD! (Beeld je nu het geluid van een legendarische orkest in dat uitbundig staat te spelen)

Laten we deze helden eens beter leren kennen. We hebben een paar korte vragen voorbereid om ze even goed onder de loep te nemen. Lees snel verder om te ontdekken wat Sim Pizza naar de top heeft geleid!

Wow, wat een overwinning! Dankzij jullie fans is Sim Pizza de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018! Vertel eens, hoe voelt het?
Ik ben trots en fier! Wauw, hard work pays off! Sinds juli hebben we deze zaak overgenomen en dit is echt een cadeau en een beloning voor al ons harde werk.

Kan je ons in het kort vertellen hoe het allemaal is begonnen?
Vroeger werkte ik hier als jobstudent voor mijn nonkel. Toen heb ik de ervaring opgedaan. Vanaf afgelopen juli heb ik de zaak overgenomen. Ik ben hier dus begonnen als jobstudent en ben nu mede-eigenaar.

Hoe zou je Sim Pizza beschrijven?
Een pizzeria voor iedereen. Van student tot familie, hier is iedereen welkom. Wij zijn geen budgetpizzeria. Wij houden onze prijzen niet laag om klanten te trekken, maar focussen ons op de kwaliteit. Kwaliteit is wat onze klanten terugbrengt.

Hoe is het om in Sim Pizza te werken?
Ik moet vaak lachen met mijn collega’s. Er heerst altijd een goede sfeer. Als het druk is, is iedereen wel zeer gefocust op het werk goed uitvoeren.

Wat zijn jouw dagelijkse verantwoordelijkheden, als onderdeel van het Sim Pizza-team?
Ik ben mede-eigenaar samen met mijn collega. Hij houdt zich meer met de administratieve zaken bezig, zoals loonstroken van het personeel in inkoop. Ik focus mij meer op de werkzaamheden op de werkvloer. We vullen elkaar perfect aan en zijn dus allebei zeer nodig.

Als er plek was voor maar 3 gerechten op het menu, welke zou je dan kiezen?
Zonder twijfel de Chicken BBQ, onze meest verkochte pizza. Daarnaast de Pizza Pepperoni en de Pizza Hawai.

Waar zie je Sim Pizza in 5 jaar tijd?
Ik hoop dat we meerdere locaties kunnen openen. We willen groeien, maar moeten hier eerst focussen. We willen niet alleen in Gent blijven, maar eventueel uitbreiden naar deelgemeenten. Misschien daarna zelfs naar West-Vlaanderen en Antwerpen.. maar dat zijn verre dromen voor in de toekomst.

Enorm bedankt!

Zo. We hopen dat je net zo veel hebt genoten van de Best Restaurant Awards 2018 als wij. We gaan op naar een nieuw jaar, vol onweerstaanbare gerechten, snelle bezorging en veel gezelligheid.

Ontdek hier meer heerlijke gerechten van award-winnende restaurants en hou ons blog in de gaten voor meer leuke artikelen.

Comments