Best Restaurants Awards 2017

Dit zijn de vorige winnaars van de Best Restaurants Awards

Het is tijd. Tijd voor borrels, feestjes en gezelligheid. Maar eerst is het tijd voor de Best Restaurants Awards 2017: de grootste verkiezing van Takeaway.com, waarin restaurants strijden om de titel ‘het beste bezorgrestaurant van België 2017’. Sinds 2015 hebben we Apocalypse en Kingslize Pizza Leuven al kunnen belonen met deze felbegeerde titel. Maak kennis met onze winnaars van voorgaande jaren!

Best Restaurants Awards 2017

De Best Restaurants Awards 2017 zijn er om de beste bezorgrestaurants van België te belonen, gebaseerd op de beoordelingen op Takeaway.com én via jouw stem. Restaurants moeten zoveel mogelijk stemmen verzamelen via hun klanten. Het genomineerde restaurant met de meeste stemmen aan het einde van de stemperiode, wint. Er zijn meerdere winnaars: lokale winnaars per stad en de landelijke: ‘het beste bezorgrestaurant van België 2017’. 

Om het stemmen extra leuk te maken, zorgen wij ervoor dat iedereen die stemt automatisch kans maakt op gave prijzen: van Instax-camera’s, een e-bike en tientallen kortingsvouchers tot maar liefst 1 jaar lang gratis eten bestellen via Takeaway.com (t.w.v. 3650€)!

Winnaar 2016: Kingslize Pizza Leuven

Kingslize Pizza Leuven mocht zichzelf vorig jaar het Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van 2016 noemen. En terecht! Kingslize Pizza Leuven is een franchise van Kingslize Pizza en is pas sinds 24 april 2016 geopend. Je moet wel erg goede pizza’s bakken, wil je binnen minder dan een jaar al bekend staan als best beoordeelde bezorgrestaurant van België!

Kingslize Pizza is een keten met veel ervaring op het gebied van bezorging. Ook is het bedrijf innovatief: het bezorgt zijn pizza’s met elektrische voertuigen zoals Renault Twizy’s en elektrische bakfietsen. Daarnaast doen ze aan snelle levering: ze streven ernaar alle maaltijden binnen een half uur te bezorgen.

Winnaar 2015: Apocalypse

Apocalypse in Ixelles is in 2015 verkozen tot Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van België 2015. Woon je in Ixelles en heb je zin in heerlijke Aziatische gerechten? Probeer het eens uit en bestel bij Apocalypse via Takeaway.com!

Benieuwd naar de winnaar van 2017?

Het aftellen is begonnen! Welk restaurant wint dit jaar de Best Restaurants Awards 2017? Steun jouw lokale held door te stemmen en win toffe prijzen! Houd Takeaway.com/belgium/beste-restaurants en ons blog in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars.

Comments