Tip ons je favoriete restaurant – Wedstrijdvoorwaarden

De wedstrijdvoorwaarden

 1. Je kunt je favoriete restaurant via deze pagina aanbevelen: xyz.
 2. Je kunt alleen via het aanmeldingsformulier op https://a.pgtb.me/1nsFX0 of ons emailadres blog@takeaway.com restaurants aanbevelen.
 3. Om een van de 10 Takeaway.com-vouchers à € 25 te kunnen winnen, moet je een restaurant aanbevelen via het formulier op het aanmeldingsformulier op https://a.pgtb.me/1nsFX0, of door een email te sturen naar blog@takeaway.com. Daarbij moet je een creatieve reden geven, waarom dat specifieke restaurant aan het Takeaway.com-bestand moet worden toegevoegd.
 4. Je kunt meerdere restaurants aanbevelen en zo je kans op een prijs verhogen.
 5. Je moet minstens 18 jaar oud zijn om meet te kunnen doen.
 6. Medewerkers van Takeaway.com en hun familieleden zijn uitgesloten van participatie.
 7. De prijzen die je kunt winnen:
 8. 10 x € 25 vouchers die je kunt inwisselen op het Takeaway.com-platform.Takeaway.com-vouchers kunnen alleen via Takeaway.com worden ingewisseld. Een eventueel resterend bedrag dient via online betaalmethoden te worden voldaan. De vouchers zijn 1 maand geldig.
 9. Bij het aanbevelen word je gevraagd een reden op te geven waarom je vindt dat het desbetreffende restaurant aangesloten moet worden bij Takeaway.com. Diegenen die volgens een door Takeaway.com aangestelde onpartijdige jury de leukste of beste reden hebben opgegeven, winnen een prijs. De winnaars worden tussen de eerste en 15e van de kalendermaand via e-mail op de hoogte gebracht. Wanneer een winnaar zich niet binnen 14 dagen meldt, vervalt de prijs.
 10. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. Takeaway.com is niet verantwoordelijk voor technische mankementen of verstrekking van onjuiste informatie (door werknemers). Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Tevens kan er geen claim worden gelegd op een van de prijzen.
 12. Gegevensbescherming; door het insturen van jouw restaurantaanbeveling, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens conform ons privacy statement en het gebruik van je persoonsgegevens voor deze actie en de promotiedoeleinden daarvan.
 13. Voor klachten over de wedstrijd kun je contact opnemen met de klantenservice van Takeaway.com. De contactgegevens staan onder deze voorwaarden.
 14. De wedstrijd loopt tot 30-06-2018.

Contactgegevens:

Havenlaan 86C B411

1000 Brussel – België

Email : be@takeaway.com

Tel : 02 375 92 32 (dagelijks tussen 09:30 en 23:00)

Comments