Tip een restaurant en win een voucher ter waarde van 25 euro

Ken jij een fantastisch restaurant dat heerlijk eten bereidt, maar dat helaas nog niet op Takeaway.com staat? Laat het ons weten en maak kans op een voucher ter waarde van 25 euro.

Hoe het werkt?

Heel eenvoudig:

Hier vind je ons aanbevelingsformulier. Daarin vragen we je naar informatie over het restaurant, zoals naam, adres en wat voor type eten er wordt klaargemaakt. Ook hebben we wat informatie van jou nodig, zodat we contact met je op kunnen nemen, mocht je hebben gewonnen.

Goede reden

Als laatste vragen we je in te vullen waarom je vindt dat het restaurant ook op Takeaway.com te vinden zou moeten zijn. Bij dit onderdeel kun je zo creatief zijn als je maar wilt. Waar wordt je enthousiast van? Maakt het restaurant alleen gebruik van rijst die op alleen maar op een klein eilandje in de buurt van Japan wordt geteeld? Staan er de sappigste en grootste hamburgers van de regio op het menu? Of waan je je bij het eten van hun pizza’s in Napels?

Heb jij zo’n enthousiast of origineel verhaal en loopt ons het water in de mond bij het lezen van jouw inzending? Dan win jij een van de 10 Takeaway.com-vouchers ter waarde van 25 euro.

Aan het einde van de maand bekijken we alle restaurantaanbevelingen en doen we onze uiterste best om de restaurants te overtuigen zich bij ons aan te sluiten. Wie weet bestel je over niet al te lange tijd een overheerlijke maaltijd bij jouw favoriete restaurant!

Geïnteresseerd? Je vindt hier de wedstrijdvoorwaarden.

We kijken uit naar je tip!

Comments