Tijd voor … de best beoordeelde bezorgrestaurants van 2016!

Na ruim een maand vol spanning, stemmen en promoten is het zover: het is tijd voor… de bekendmaking van de beste bezorgrestaurants van 2016! Tijd om het jaar met een extra goed feestje af te sluiten!

De genomineerde restaurants hebben enthousiast stemmen geworven en jullie hebben massaal gekozen voor jullie favoriete bezorgrestaurant dat de felbegeerde titel Best beoordeelde bezorgrestaurant 2016 helemaal verdient. Daarnaast zijn er lokale winnaars en winnaars in verschillende keukencategorieën.

Maar genoeg gekletst! Dit is het best beoordeelde bezorgrestaurant van 2016!

Kingslize Pizza Leuven!

Gefeliciteerd!

Piepjonge winnaar

Kingslize Pizza Leuven is een franchise van Kingslize Pizza en is pas sinds 24 april 2016 geopend. Ze leveren dus wel erg goede pizza’s als ze nu al bekend staan als best beoordeelde bezorgrestaurant van België! Kingslize Pizza is een keten met veel ervaring op het gebied van bezorging. Ook is het bedrijf innovatief, het bezorgt zijn pizza’s met elektrische voertuigen zoals Renault Twizy’s en elektrische bakfietsen. Daarnaast doen ze aan snelle levering: ze streven ernaar alle maaltijden binnen een half uur te bezorgen.

Wil je nagaan of Kingslize Pizza Leuven écht het beste bezorgrestaurant is? Bestel er dan een pizza en zie voor jezelf. Of wil je weten wie de restaurant-winnaars in jouw buurt zijn? Kijk dan snel op Takeaway.com/beste-restaurants!

Maak kans op een jaar lang gratis eten bestellen

Heb jij gestemd op jouw favoriete restaurant? Dan maak je automatisch kans op een jaar lang gratis eten bestellen. De winnaar van een jaar lang gratis eten bestellen wordt binnenkort hier op het blog en op deze pagina bekendgemaakt. De winnaar krijgt bericht per e-mail.

kingslize-pizza_rucola-pizza

Bron: Kingslize Pizza

Comments