Takeaway.com_levering2

Pizza.be wordt Takeaway.com

BRUSSEL, 17-02-2017 — Pizza.be gaat voortaan verder onder de naam Takeaway.com. De nieuwe naam zorgt voor meer duidelijkheid over de diversiteit in het aanbod van restaurants en hun gerechten.

Siska De Lombaerde van Takeaway.com: “De introductie van deze nieuwe merknaam is voor ons een logische stap omdat de diversiteit aan gerechten op ons platform door de jaren heen enorm is toegenomen. Hoewel je op Pizza.be naast pizza altijd al bijvoorbeeld sushi, Indiaas of Thais kon bestellen, was dit niet voor alle klanten duidelijk genoeg. Met de nieuwe naam lossen we dat op.”

Takeaway.com is het afgelopen jaar fors gegroeid. In augustus 2016 nam het bedrijf haar grootste concurrent Just-Eat België over en in december voegde het Resto-In aan haar portfolio toe. Daarnaast rolde de onderneming haar eigen bezorgdienst uit in Brussel en Antwerpen. Hiermee biedt het platform klanten de mogelijkheid eten te bestellen bij restaurants die normaliter niet zelf aan huis leveren, zonder daarbij additionele kosten in rekening te brengen voor haar consumenten.

Voor de klanten zal er geen actieve verandering nodig zijn. De site en apps van het bedrijf worden automatisch omgezet. De naamsverandering wordt ondersteund door een grote nieuwe campagne, die ervoor moet zorgen dat elke Belg binnenkort van de naamsverandering verwittigd is.

Takeaway.com_levering2

Comments