Pizza.be neemt Belgische en Duitse tak van Resto-In over

Takeaway.com N.V. (AMS: TKWY), hierna “Takeaway.com”, “Pizza.be” of de “Vennootschap” genoemd, het grootste online eten-bestelplatform in Continentaal Europa, heeft de Belgische en Duitse afdelingen van Resto-In overgenomen. Resto-In is een online eten-bestelplatform dat tevens instaat voor de bezorging van bestellingen. Financiële details werden niet vrijgegeven. De transactie zal naar verwachting geen materiële impact hebben op de resultaten van Takeaway.com.

Siska De Lombaerde, Country Manager van Takeaway.com België: “We zijn erg tevreden met de acquisitie van de Belgische en Duitse tak van Resto-In. Deze overname zal onze leidende positie in Continentaal Europa verder versterken.”

Takeaway.com is actief in België met Pizza.be en in Duitsland met Lieferando.de. Takeaway.com lanceerde haar eigen bezorgdienst in maart 2016. Vandaag is de logistieke dienst opgezet in maar liefst 16 Europese steden verspreid over 5 landen. De klanten en restaurants van Resto-In zullen overgezet worden naar het platform van Takeaway.com.

Comments