NewRestaurants-September

10 nieuwe restaurants om te ontdekken in September

We zijn weer terug met onze selectie van 10 nieuwe restaurants die je absoluut moet proberen. In elke editie presenteren we je onze nieuwste culinaire bevindingen, met unieke concepten en insider tips.

Dit keer hebben we Amerikaanse burgers, huisgemaakte maaltijden en pokérrito’s voor je op het programma staan. Met Takeaway.com aan je zijde, heb je gegarandeerd altijd de beste tentjes bij de hand wanneer je trek hebt in iets lekkers (denk aan sombere herfstmiddagen, spontane huisfeesten of gezellige zondagen in bed). Het koelere seizoen schreeuwt om comfort food. Dus, lees rustig verder en laat ons je inspireren!

 

Antwerpen

De Falafel Factory 

Laat je verleiden door de huisgemaakte hummus of falafel, bereid met veel liefde!

Bestel nu

 

Five Guys 

De iconische Amerikaanse keten opent zijn deuren in Antwerpen en daar zijn wij behoorlijk enthousiast over! Vooral als we hun zalige hamburgers vanuit onze luie stoel kunnen laten leveren ;).

Bestel nu

 

Bergen

Le Crousti Chaud

De koning der panini’s. Hier bereiden ze overheerlijke panini broodjes om je vingers bij af te likken! Neem bijvoorbeeld de “Le columbus” met ei, kaas en tomaat of de “L’espagnol” met chorizo worst!

Bestel nu

 

Gurkha cuisine

Gurkha, waar België kennis maakt met Nepal. Onze favoriet hier? Dat is zeker weten de “Vindaloo” met lamsvlees, rijk en subtiel tegelijkertijd!

Bestel nu

 

Luik

Le Vaudrée 2

Burgers, stoofschotels en oneindig veel bieren. Deze zalige, warme maaltijden zijn ideaal voor de frisse herfstdagen!

 

Bestel nu

 

Babamie

Een bechamel gratin of een huisgemaakte slagroom crêpe? Bij Babamie vind je een groot assortiment aan heerlijke gerechten, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten.

Bestel nu

 

Brugge

Bangkok Delicious

Naast klassieke gerechten uit de Thaise keuken en verrukelijke visgerechten, vind je bij dit restaurant ook geweldige mini springrolls, wontons en kippenbolletjes!

Bestel nu

 

Belfort Fastfood

Dit menu bevat een melange van alles wat we lekker vinden in een snackbar, de finesse van italiaanse pizza’s en goede wijnen. Ideaal, toch?

Bestel nu

 

Leuven

Sticks and Bowls

Ben jij dol op pokébowls en burrito’s? Dan stellen we je graag voor aan deze prachtige fusie: de pokérrito. Ja, je leest het goed. Het beste van twee continenten, in één gerecht!

Bestel nu

 

Lettuce

Heerlijke gerechten met hilarische namen… wij zijn groot fan van dit restaurantje! Kies jouw favoriet en geniet van deze verse, gezonde hapjes.

Bestel nu

 

Heb je nog steeds trek? Tijd om je vrienden uit te nodigen en je favoriete gerechten via Takeaway.com te bestellen!

Kun je geen genoeg van ons krijgen? Volg ons op Facebook en Instagram 🙂

 

Comments