6 nieuwe restaurants in Gent

Je bent onderweg naar huis. De dag lijkt wel een eeuw geduurd te hebben. Dezelfde mensen, hetzelfde verhaal. Vanavond zul je weer hetzelfde bestellen via Thuisbezorgd.nl… of toch niet? Doorbreek de dagelijkse sleur en probeer eens wat nieuws!

Er is altijd wel iets te beleven in Gent, vooral als het op eten aankomt! Elke dag worden er nieuwe restaurants toegevoegd aan ons platform, met elk hun eigen unieke specialiteiten. Zin om je dag op te peppen? Wij hebben 6 heerlijke, nieuwe restaurants in Gent voor je op een rijtje gezet.

 

Layali Halab

Authentieke aroma’s die je op een culinaire reis naar Syrië nemen. Ga voor de heerlijke mezze, köfte of traditionele lamsschotel en geniet!

Bestel nu

 

Sim Pizza

Dit restaurant is niet voor niets bekroond tot beste pizzarestaurant van 2018. Bij Sim Pizza smul je van huisgemaakte pizza’s, maar ook heerlijke lookbroodjes en kaassaus!

Bestel nu

 

ShiLies

Traditionele gerechten, die proeven alsof ze rechtstreeks uit China komen! Wat het verschil maakt zijn de ervaren chefs, die uitzonderlijk toegewijd zijn. Probeer het zelf!

Bestel nu

 

Sandwichbar Mina & Co

Zin in een warme croque, knapperige panini of huisgemaakte omelet? Dan zit je bij Mina & Co goed. Onze favoriet is de dubbele croque monsieur, met extra veel gesmolten kaas!

Bestel nu

 

Nova Mila

Verrukkelijke pizza’s, pasta’s en salade’s, bereid met veel liefde. Dit restaurant heeft al vele vaste klanten gewonnen, die ervan overtuigd zijn dat het de beste van Gent is!

Bestel nu

 

King 2

Eet als een koning bij King 2! Hier vind je heel veel lekker gegrild vlees, maar ook gezonde fruit cocktails en salades.

Bestel nu

 

Snack Ozi

Cheat day! Ga voor een goed gevulde Durum of Bicky burger met frietjes. Tip: Als je voor meer dan 27€ bestelt, krijg je er een fles wijn bij!

Bestel nu

 

Heb je zelf suggesties voor restaurants die je graag op Thuisbezorgd.nl zou willen zien? Laat het ons weten!

Comments