Onze nieuwste hotspots in Gent met gratis levering

Gent… de stad vol geschiedenis, kerken (maar liefst 48!) en goede restaurantjes. Wat Gentenaren plezanter vinden dan hun favoriete gerechten aan de deur geleverd krijgen? Juist, hun favoriete gerechten gratis aan de deur geleverd krijgen! Bekijk snel onze favoriete nieuwe restaurants in Gent die gratis leveren.

Poule & Poulette

Amai, deze moet je proeven. Bij Poule & Poulette wordt de kip langzaam gegaard in een speciale oven, wat zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. Maar wat echt het verschil maakt, is het feit dat ze hier enkel met kippen uit België werken die een goed leven krijgen. Ook zijn alle producten vrij van bewaarmiddelen, waardoor de gerechten nóg beter smaken!

Poule & Poulette Instagram 2 Gent

Bestel snel

 

Balls & Glory

De bekende chef Wim Ballieu keek waarschijnlijk naar zijn achternaam en kreeg het geniale idee om deze lekkere ballekes te creëren. Oké, misschien is het niet precies op deze manier gegaan, maar wij zijn hoe dan ook enorm blij dat het bestaat! Deze heerlijke, handgedraaide, ovengebakken ballen met de befaamde vloeibare vulling kan niemand weerstaan. Probeer bijvoorbeeld de bal van de dag met stoemp en oordeel zelf!

Balls & Glory IG Gent

Bestel snel

 

Wrap up Burritobar

Ooit begonnen als eerste Mexicaanse restaurant in Gent, ondertussen uitgegroeid tot een van de meest populaire burrito hotspots. Hier proef je gerechten op basis van traditioneel Mexicaanse recepten en kraakverse ingrediënten. Behalve burrito’s serveren ze hier ook taco’s en quesadilla’s  gevuld met kaassaus, bonen en zure room. Loopt het water je al in de mond?

Wist jij dat de Mexicaanse keuken een van de oudste keukens ter wereld is? Check onze Foodwiki voor meer leuke weetjes!

Wrap up Burritobar Instagram

Bestel snel

 

#Falafel

Bij dit vegetarische restaurant in Gent vind je volgens velen de lekkerste falafel van de stad. Bij #Falafel krijg je altijd verse ingrediënten op je bord, en dat proef je! Bovendien kun je hier ook terecht aan het einde van de maand, want je krijgt al dit lekkers voor een klein prijsje! Kortom, lekker, veggie en goedkoop. Wat wil je nog meer?

Falafel Instagram Gent

Bestel snel

 

Amatsu

Als je eerder op zoek bent naar een gastronomische ervaring, dan kun je rekenen op Amatsu in Gent. We zijn dol op de prachtige creaties van sushi en sashimi hier. Maar wij zijn niet de enige die fans van dit Japanse restaurant, hij staat namelijk zelfs vermeld in de MICHELIN gids van 2018! Zeker het proberen waard dus.

Amatsu Japanese Sushi Gent

Bestel snel

 

Quick

Wie kent ze niet? De sappige burgers en snacks van de Quick! Beeld je de gesmolten cheddar kaas, met knapperige bacon en verse knapperige sla in. Of misschien de malse chicken dips met een smeuïg sausje… begint je maag al te rommelen? Wacht niet langer!

Quick Instagram Gent

Bestel snel

 

Of we nog meer suggesties hebben? Jazeker! Ook bij deze nieuwe restaurants in Gent kun je eten bestellen en gratis laten leveren:

 

Weet je nog niet waar je trek in hebt? Bekijk dan snel onze selectie van ultieme herfstgerechten waar je heerlijk mee op de bank kruipt of volg ons op Instagram en Facebook voor eindeloze inspiratie.

Comments