Pizza Margherita - pizza delivery

Hoe overleef je nieuwjaarsdag? Met Pizza.be!

Vanaf halverwege november is iedereen druk met alle voorbereidingen voor de feestdagen: kerstcadeaus kopen, uitgebreide diners bedenken, vrienden uitnodigen, kerstboom versieren, kaartjes kopen voor het beste nieuwjaarsfeest en noem het maar op. Alles om 2015 perfect af te sluiten. En daarna is het eindelijk tijd om te feesten! Het enige waarvan je weet dat het gaat gebeuren, maar waar je eigenlijk nooit op voorbereid bent is … het gevoel van de dag erna.

Je kunt proberen om jezelf te beschermen tegen dat slappe gevoel, maar het is lastig. We kennen het allemaal. Onze tip: onderga het gewoon en zorg dat je de Pizza.be-app hebt gedownload, zodat je eten kunt bestellen vanuit je bed of zetel. Goed idee, toch? Wij begrijpen goed hoe jij je morgen voelt. Daarom vind je hier jouw to-dolijst om je eerste weekend van 2016 moeiteloos door te komen.

Hangover weekend 2016

To-dolijst voor dit weekend:

1. Blijf liggen en relax.

Je hoofd bonkt, je mond is droog en je hebt het gevoel dat je de hele week kan slapen. Wees lief voor jezelf en blijf lekker liggen. Je hoeft vandaag alleen maar te relaxen en niks anders.

2. Download onze app.

Bestel jouw lievelingsgerechten gemakkelijk vanuit je bed of zetel. Want wie wil er nu zijn laptop opstarten op een dag als deze? Precies. Als je bestelt tijdens hangoverweekend maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis eten ter waarde van €3660. You’re welcome.

3. Bestel eten tijdens #hangoverweekend.

We kunnen niks logischer dan dit bedenken om te doen op nieuwjaarsdag. 😉 En als je tweet met #hangoverweekend, maak je ook nog eens kans op een mooie korting op je bestelling! Zo is het bijna leuk om futloos te zijn. Bijna dan.

4. Kijk een film, eet je maaltijd en geniet.

Onderschat nooit de combinatie van een luie dag, Pizza.be en een goede film!

5. Deel jouw status met #hangoverweekend en bekijk die van anderen op Pizza.be/hangoverweekend.

Hierdoor zie je dat je niet de enige bent – en dat maakt het ‘leed’ weer wat dragelijker, toch?

Pizza.be wenst je een gelukkig nieuwjaar!

Comments