fait maison

Hoe besteed je een voucher van €3660 in één jaar?

Tijdens hangoverweekend op 1, 2 en 3 januari 2016 maakte je bij Pizza.be kans op een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3660. Ben jij de gelukkige winnaar? Gefeliciteerd! Je wereld staat nu even op zijn kop, want: wat ga je allemaal bestellen, ga je veel feesten geven of ga je alles alleen besteden? Eet je dit jaar elke dag pizza of wissel je eerder af? Zoveel vragen en nog zo weinig antwoorden. Daarom helpen wij je een handje: lees hier hoe je jouw Pizza.be-voucher kunt besteden dit jaar.

1. Hou een voetbalavond

voetbal-avond-vrienden

Zet de drank koud, nodig al je vrienden uit en bestel lekker veel pizza’s en snacks voor iedereen. Laat de wedstrijd maar beginnen! En vergeet geen selfie te maken met de bezorger, want zo’n stapel pizza’s zie je vast niet vaak. 😉

2. Geef een groot feest

pizza-feest-vrienden

Jouw prijs is natuurlijk het beste excuus om veel feesten te geven. Jij hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken over het kopen van ingrediënten, het bereiden van gerechten en alle kosten die dit met zich meebrengt. Wij nemen alles voor je uit handen! Je hoeft alleen nog maar gerechten uit te zoeken en deze te bestellen. Dus: wanneer is het volgende feestje? 😉

3. Eet elke dag pizza

Wat doe je als je maar een paar drukken op het scherm verwijderd bent van jouw favoriete maaltijd? En wat als die maaltijd toevallig pizza is? Juist: dan bestel je direct je pizza en gebruik je de volgende keer gewoon de ‘bestel opnieuw’-button in onze app. Zo bestel je elke dag heel gemakkelijk opnieuw pizza. (Maak hiervoor een account aan en bekijk jouw bestelhistorie.)

4. Ontwikkel een nieuwe routine

weekmenu

Het is natuurlijk niet echt gezond om elke dag pizza te eten. Wil je iets redelijker omgaan met je voucher? Ontwikkel dan een nieuwe routine voor jezelf. Maak van tevoren een weekmenu waarmee je bedenkt wat je de hele week wilt eten. Je bestelt dan bijvoorbeeld op maandag een Griekse sla, op dinsdag curry … en ga zo maar door.

5. Verhuis naar een grote stad

Als je in een dorp woont, dan is de kans groot dat je minder aanbod aan bezorgrestaurants hebt dan iemand die in een stad woont. Jij vindt eten heel belangrijk, dus je vertrekt het liefst daarom vandaag nog naar een stad. Vind je dit te radicaal? Je kunt natuurlijk ook gewoon wat vaker bij vrienden op bezoek die in een stad wonen en samen eten bestellen. Een stuk makkelijker en gezelliger. 😉

6. Doe een goede daad: deel jouw eten

delen-vrienden-op-straat
Je kunt je eten natuurlijk voor jezelf houden, maar het is nog veel leuker als je het met anderen deelt. Doe je ouders bijvoorbeeld eens een avondmaal cadeau. Dat verdienen ze wel, na al die jaren dat ze voor jou hebben gezorgd! Verras ook eens onbekenden op straat, of oudere mensen in een bejaardentehuis met pizza’s. Wedden dat ze een glimlach op hun gezicht krijgen? Zo voelt het dus om voor een dag Oprah Winfrey te spelen! 😉

7. Test alle best beoordeelde bezorgrestaurants uit

Welk bezorgrestaurant van 2015 zal dit keer de winnaar zijn en zichzelf een jaar lang best beoordeelde bezorgrestaurant van België mogen noemen? We houden het nog even spannend voor de restauranteigenaren. Maar zodra de grote winnaar bekend is, weet je ook meteen in welke plaatsen de beste bezorgrestaurants zijn aangesloten. En daar kun jij weer mooi van profiteren! Hou de website in de gaten en test dit jaar alle best beoordeelde bezorgrestaurants uit. Ook meteen een goed excuus om je vrienden in Ginderachtergem eens op te zoeken en nieuwe vrienden te maken.

8. Hou een picknick of barbecue

winterbarbecue
Is het een mooie zomerse of winterse dag? Neem je vrienden, familie of partner mee, bestel al jullie favoriete hapjes en ga gezellig buiten picknicken of barbecueën. Dit kan ook op een mooie dag in de winter, bijvoorbeeld met een winterpicknick of -barbecue. Je kunt waar je ook bent gewoon je eten laten bezorgen, bijvoorbeeld in een park of op een strand. (Zet dit wel tijdens het bestellen in het opmerkingenveld en overleg van tevoren even met het restaurant.)

9. Maak je vrienden jaloers op social media

pasta-social-media-smartphone
We geven het toe: deze is een beetje stout. Maar je mag toch een beetje trots zijn op je prijs, dus maak een hoop selfies met je pizza, Instagram-foto’s van je sushi en snapchats van je spareribs. Als je je vrienden zo zin hebt gegeven met je maaltijden, dan heb je weer een reden om een feestje te geven. Dat verdienen ze dan wel na het zien van al je foto’s en updates.

10. Maak een kunstwerk van pizzadozen

Wist je dat je hele toffe dingen kunt maken van pizzadozen? Zo hebben wij een keer samengewerkt met kunstenares Yulia Brodskaya die een geweldige vlinder maakte van een simpele pizzadoos. Ben je wel creatief, maar gaat dit jou iets te ver? Teken of schrijf dan in jouw pizzadozen: leuk om in je kamer op te hangen of anderen mee te verrassen! En zo doe je ook meteen weer wat goeds voor het milieu.

Comments