Best Restaurants Awards 2017

Best Restaurants Awards 2017 – algemene voorwaarden

Tussen 1 december 2017 en 7 januari 2018 kun je stemmen op jouw favoriete genomineerde bezorgrestaurant. Stemmen kan eenvoudig via www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants of via de restaurantpagina van het genomineerde restaurant.

Bij het stemmen kun je aangeven waarom dat specifieke restaurant zou moeten winnen. Uit de beste inzendingen worden vervolgens de winnaars gekozen. Er zijn diverse prijzen die je kunt winnen, waaronder een jaar lang eten bestellen via Takeaway.com ter waarde van 3.650, een e-bike, één van de vijf Fujifilm Instax Mini 8 camera’s, één van 5 Takeaway.com-vouchers à 30€ of één van 150 Takeaway.com-vouchers á 5€.

Om jouw deelname te bevestigen dien je akkoord te gaan met de voorwaarden in het stemformulier, en je stem te bevestigen via de bevestigingsmail. Deze ontvang je na het insturen van jouw stem.

De voorwaarden vind je hier:

1.) Stemmen kan vanaf 01-12-2017 t/m 07-01-2018 23:59 CET. Binnenkomende stemmen buiten deze periode komen te vervallen.

2.) Stemmen kan enkel via www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants of via de restaurantpagina van het genomineerde restaurant. Stemmen is niet mogelijk via de Takeaway.com-apps.

3.) Om je stem en deelname te bevestigen dien je akkoord te gaan met de voorwaarden, te vinden via het stemformulier op de restaurantpagina van het genomineerde restaurant. Daarnaast dien je jouw stem te bevestigen via de bevestigingsmail. Deze ontvang je na het insturen van jouw stem.

4.) Stemmen kan slechts eenmalig per persoon. Het is niet mogelijk om een stem op meerdere restaurants uit te brengen.

5.) Om te mogen stemmen en in aanmerking te komen voor prijzen (zie punt 7) dien je minimaal 18 jaar te zijn.

6.) Werknemers van Takeaway.com en hun families zijn uitgesloten van deelname.

7.) Prijzen die gewonnen kunnen worden:

a) een voucher van Takeaway.com ter waarde van 3.650€ die geheel 2018 te besteden is.

b) een e-bike  à 1069€;

c) één van 5 Fujifilm Instax mini 8 camera’s à 65€;

d) één van 5 Takeaway.com-vouchers à 50€;

e) één van 150 Takeaway.com-vouchers à 5€.

Takeaway.com-vouchers kunnen enkel via Takeaway.com worden besteed. Een eventueel resterend bedrag dient via online betaalmethoden te worden voldaan. Vouchers zijn geldig t/m 31-12-2018.

8.) Bij het stemmen word je gevraagd een reden op te geven waarom je vindt dat het desbetreffende restaurant moet winnen. Diegenen die volgens een door Takeaway.com aangestelde onpartijdige jury de leukste of beste reden hebben opgegeven bij het stemmen tussen 01-12-2017 en 07-01-2018, winnen een prijs.

De winnaars worden bekendgemaakt tussen 08-01-2018 en 22-01-2018. Berichtgeving vindt plaats via e-mail en/of social media. Nadat de winnaar heeft gereageerd, wordt hem/haar één van de bij punt 7 genoemde prijzen toegestuurd. De namen van de winnaars worden gepubliceerd op de winnaarstab op Facebook, te vinden via http://bit.ly/2AdMG5u. Wanneer de winnaar zich niet binnen 14 dagen meldt, vervalt de prijs.

9.) Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

10.) Takeaway.com is gerechtigd de ‘Best Restaurants Awards 2017 actie’ ter beschikking te stellen voor zichzelf en promotionele doeleinden.

11.) Voor deze actie gebruikt Takeaway.com meerdere communicatiekanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram, nieuwsbrief, takeaway.com/blog en takeaway.com/belgium/beste-restaurants.

12.) Takeaway.com is niet verantwoordelijk voor technische mankementen of verstrekking van onjuiste informatie (door werknemers). Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Tevens kan er geen claim worden gelegd op een van de prijzen.

13.) Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook of andere partijen.

14.) Gegevensbescherming; door het insturen van jouw stem, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens conform ons privacy statement en het gebruik van je persoonsgegevens voor deze actie en de promotiedoeleinden daarvan.

15.) Printmateriaal waaronder flyers is onder voorbehoud van drukfouten.

16.) Takeaway.com doet los gezien van onderstaande informatie geen uitspraken over de opbouw van de formule achter de selectie van steden en de (omvang van het aantal) genomineerde restaurants:

  • De genomineerde restaurants zijn geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen en de gemiddelde score op kwaliteit en bezorging, gebaseerd op de beoordelingen in 2017.
  • De winnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen, het aantal beoordelingen en de gemiddelde score op kwaliteit en bezorging, gebaseerd op beoordelingen in 2017.

Voorwaarden voor restaurants

1.) De genomineerde restaurants zijn geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen en de gemiddelde score op kwaliteit en bezorging, gebaseerd op de beoordelingen in 2017. Takeaway.com doet geen verdere uitspraken over de formule en de omvang en selectie van de genomineerde restaurants en steden.

2.) De genomineerde restaurants ontvangen rond week 48 (2017) een promotiepakket om stemmen te werven. Takeaway.com is niet verantwoordelijk voor de zending en tijdig leveren van de pakketten.

3.) De winnaars worden bekendgemaakt tussen 08-01-2018 en 22-01-2018. Communicatie zal o.a. plaatsvinden via www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants en social media.

4.) De winnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen, het aantal beoordelingen en de gemiddelde score op kwaliteit en bezorging, gebaseerd op beoordelingen in 2017. Takeaway.com doet geen verdere uitspraken over de formule en de selectie van de winnaars.

5.) In de geselecteerde steden (te vinden via www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants) wordt tenminste een stadswinnaar geselecteerd. In Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag worden daarnaast nog nog 5 categoriewinnaars (per stad) bekendgemaakt. De categorieën worden vastgesteld op basis van het aantal stemmen, het aantal beoordelingen en de gemiddelde score op kwaliteit en bezorging, gebaseerd op beoordelingen in 2017. Tot slot wordt er ook nog een landelijke winnaar bekendgemaakt, de winnaar van de Best Restaurants Awards 2017. De winnende restaurants ontvangen via diverse kanalen bericht, waaronder www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants en social media. Takeaway.com doet geen verdere uitspraken over de formule en de selectie van de winnaars.

6.) Winnaars ontvangen een promotiepakket met onder andere een award, stickers en andere promotionele artikelen.

7.) Wanneer er bij een restaurant fraude wordt geconstateerd, wordt het betreffende restaurant per direct gediskwalificeerd.

8.) Takeaway.com behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden(en) de nominatie of winst van een restaurant te annuleren.

9.) Takeaway.com is niet verantwoordelijk voor technische mankementen of verstrekking van onjuiste informatie (door werknemers). Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Tevens kan er geen claim worden gelegd op de prijs.

10.) Stemmen kan vanaf 01-12-2017 t/m 07-01-2018. Binnenkomende stemmen buiten deze periode komen te vervallen.

11.) Stemmen kan enkel via www.takeaway.com/belgium/beste-restaurants of via de restaurantpagina van het genomineerde restaurant. Stemmen is niet mogelijk via de Takeaway.com-apps.

12.) Indien restaurants willen afzien van deelname kunnen zij contact opnemen met de klantenservice via be@takeaway.com.

13.) Printmateriaal waaronder flyers is onder voorbehoud van drukfouten.

14.) Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Overig

1.) Op deze voorwaarden is Belgisch recht van toepassing.

2.) Voor klachten over de wedstrijd kunt u contact opnemen met de klantenservice van Takeaway.com. De contactgegevens staan onder deze regeling.

Correspondentieadres:
Havenlaan 86C B411
1000 Brussel
Email: be@takeaway.com
Tel: 02 375 92 32 (dagelijks bereikbaar van 09:30 tot 23:00)

Comments