Best Restaurant Awards 2018

Het is weer tijd voor de Best Restaurant Awards 2018 en we hebben er zin in! Heb je er al van alles over gehoord, maar weet je niet echt hoe het werkt? Geen enkel probleem! In dit artikel leggen we je kort uit hoe de awards zijn ontstaan en wat je moet doen om je favoriete restaurant naar de top te helpen. Ennnn… We delen ook een aantal te gekke prijzen uit om je enthousiasme te belonen!

Hoe het allemaal begon

4 jaar geleden besloten we dat het tijd was om de geliefde en hardwerkende restaurants op Takeaway.com te eren, die altijd net dat ene stapje verder gaan om hun klanten tevreden te stellen. Of het nu gaat om uitstekende verse ingrediënten, fantastische smaakexplosies of dat persoonlijke, handgeschreven briefje. Sommige restaurants verdienen een schouderklopje. Van kleine eethuisjes, gespecialiseerd in exotische gerechten die je versteld doen staan, tot welbekende restaurants met klassiekers die je wereld op z’n kop zetten. En wie weet er nu het beste welke restaurants erkenning verdienen? Precies… de consument! Zo werden de Best Restaurant Awards geboren. Aan het einde van elk jaar nomineren we de meest populaire restaurants van het afgelopen jaar, verzamelen we reviews en selecteren we de winnaars.

De restaurants kunnen twee titels winnen. Ten eerste concurreren ze om de nominatie van Beste Restaurant 2018 in hun stad of keukencategorie. Ten tweede selecteren we uit alle winnaars het Beste Restaurant van het land! Dus ga je gang en leid je favoriete restaurant naar de overwinning!

Het spel kan beginnen!

Het is echt super gemakkelijk om deel te nemen. Stel, er is een restaurant waar je helemaal gek op bent en je zou het geweldig vinden om het te zien winnen – bestel en laat een leuke, nuttige review achter. Dat is alles. Je krijgt niet alleen de kans om zelf prijzen te winnen, maar je helpt ook nog je favoriete restaurant om dé toekomstige hotspot in jouw regio te worden. (We zorgen er uiteraard voor dat de winnaar wordt uitgerust met alle noodzakelijke snufjes om te kunnen pronken!!)

Stap 1: Ga naar Takeaway.com/best-restaurants, vertel ons waar je bent en kies je favoriete restaurant uit de genomineerden in jouw stad.

Stap 2: Dit is de leukste stap: ga helemaal los, bestel al je favoriete gerechten en laat een leuke en nuttige review achter. (Bekijk deze post voor tips over hoe je een goede en hulpvaardige review kunt schrijven.)

Stap 3: Win 365 dagen aan gratis eten! Jackpot! Bekijk alle prijzen hieronder.

Tijd om grootse prijzen te winnen!

Heb je je beoordeling binnen het tijdsbestek van de competitie (van 03-12-2018 tot en met 06-01-2019) ingediend en heb je een leuke en nuttige review geschreven, dan maak je kans op een van de prijzen. De beste reviews winnen een prijs. Eind januari 2019 selecteren we de winnaars en informeren we de gelukkigen via e-mail of telefoon. Dus houd je inbox goed in de gaten!!

Onze prijzen

Dit kun je winnen:

  • 1 x € 3650,- Takeaway.com-voucher
  • 5 x € 250,- Takeaway.com-voucher
  • 5 x € 100,- Takeaway.com-voucher
  • 5 x € 50,- Takeaway.com-voucher
  • 8 x € 25,- Takeaway.com-voucher

Dat was ‘m. Ga aan de slag en steun je lokale restaurant vandaag nog met een lange, gedetailleerde liefdesbrief … eh, ik bedoel review! En wie weet wordt dit een win-win situatie. Een jaar lang gratis eten klinkt niet gek, toch?

Wil je meedoen? Dan vind je hier de voorwaarden.

Comments