Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?
Vul je straatnaam en huisnummer in

Jouw favoriete gerecht online bestellen | Takeaway.com

Heb je zin om vanavond na het werk te smullen van een gezonde, volwaardige maaltijd? Of wil je eens echt genieten van een warm pakje friet of een pizza? Wat je voorkeur ook is, bij Takeaway kun je je favoriete gerecht eenvoudig online bestellen. Het grote voordeel daarbij is dat je je maaltijd ook kunt afhalen. Zodra je je keuze hebt gemaakt uit het brede aanbod aan restaurants bij Takeaway, betaal je en kun je aangeven dat je maaltijd af komt halen. Je geeft op voorhand aan wanneer je je eten precies wilt komen halen, en meer hoef je niet te doen!

Van afhaalchinees tot Italiaanse pizza's, alles kan

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Dat geldt ook voor eten. Gelukkig kun je bij Takeaway kiezen uit een groot aantal keukens, gerechten en restaurants. Je hoeft alleen maar je adres in te vullen in de online app of op de website en voilà: je krijgt direct een duidelijk beeld op alle beschikbare restaurants in jouw regio. Zodra je een restaurant in de buurt hebt gekozen, krijg je te zien welke gerechten je online kunt bestellen en afhalen. Heb je zin in afhaalchinees om voor de televisie met het gezin lekker van te genieten? Of kies je toch maar voor een broodje kebab tijdens een gezellig avondje uit met vrienden? De mogelijkheden bij Takeaway zijn zo goed als oneindig!

Waarom kiezen voor eten thuisbezorgd?

Online eten bestellen en afhalen heeft heel wat voordelen. Zo hoef je niet in het restaurant te zitten wachten tot jij aan de beurt bent en heb je helemaal zelf in de hand hoe laat je je eten komt halen. Ben je na het werk op weg naar huis? Bestel alvast je avondmaal, zodat je thuis meteen kunt eten! Ook kun je gemakkelijk op voorhand online betalen met een van de vele betaalmethodes, zoals PayPal of creditcard, waardoor je nog meer tijd bespaart en bij het afhalen geen contant nodig hebt. Kortom, er bestaat geen gemakkelijkere optie dan afhaal eten bij Takeaway.

Haal je eten aan huis af in heel België

Wil je halal eten bestellen in Antwerpen, Leuven, Brussel of Gent? Geen enkel probleem! Dankzij Takeaway kan het. Welke keuken je ook verkiest en waar je ook woont, de service is in heel België beschikbaar. Wil je Mexicaans bestellen in Oostende of je favoriete pizza afhalen bij een echte Italiaanse pizzeria in Limburg? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Ook kun je online kiezen uit een breed aanbod aan snacks en kleinere gerechten bij uiteenlopende zaken over het hele land. Daarbij beslis je zelf of je je lunch, avondmaal, ontbijt of middagsnack afhaalt tijdens de middagpauze op het werk, 's avonds of tijdens het weekend!